Messi'den tarihe geçen paylaşım! Kupalı fotoğraflarına beğeni yağdı - Son Dakika
Spor

Messi'den tarihe geçen paylaşım! Kupalı fotoğraflarına beğeni yağdı

2022 FIFA Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin'in yıldızı Lionel Messi'nin paylaştığı kupalı fotoğraflar 43 milyondan fazla beğeni alarak Instagram tarihinin en fazla beğeni alan spor paylaşımı oldu.

19.12.2022 17:34  Güncelleme: 17:51

Katar'da oynanan 2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin, Fransa'yı yenerek mutlu sona ulaştı. Karşılaşmanın ardından Lionel Messi'nin yaptığı paylaşım sosyal medyada tarihe geçti.

43 MİLYONDAN FAZLA BEĞENİ ALDI

Arjantin Milli Takımı ile turnuvaya damga vuran Lionel Messi, sosyal medyada da destan yazdı. Arjantinli yıldızın kupalı paylaşımı, 43 milyondan fazla beğeni alarak Instagram tarihinin en çok beğeni alan spor paylaşımı oldu.

Tarihe geçen paylaşım! Messi'nin kupalı fotoğraflarının beğeni sayısı ağızları açık bıraktı

36 YILLIK HASRET SONA ERDİ

Katar'da oynanan tarihi Dünya Kupası finalinde Arjantin, Fransa'yı seri penaltı atışlarında yenerek şampiyonluğa ulaştı. Normal süresi 2-2, uzatma devreleri ise 3-3 biten maçı Arjantin seri penaltı atışlarında kazanarak, Dünya Kupası'nda tarih yazdı.

Messi\'den tarihe geçen paylaşım! Kupalı fotoğraflarına beğeni yağdı

Son Dakika Spor Messi'den tarihe geçen paylaşım! Kupalı fotoğraflarına beğeni yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ilker ASKAROGULLARI: Sağ pazıda bulunan satanistlere ait gören göz ve her golden sonra şeytan selamlama sembolleri olduğu dikkatinizi çekti mi? Yeni dünya düzenine atılan adımlar her fırsatta ve alenen sergileniyor. 0 0 Yanıtla
  • Muhammet özmen: helal olsun. sonuna kadar hakettiniz. MARADONA. NİN RUHUNA HEDİYE EDİN 0 0 Yanıtla

Advertisement