Dünya Şampiyonası Kuraları Çekildi - Son Dakika
Spor

Dünya Şampiyonası Kuraları Çekildi

Dünya Şampiyonası Kuraları Çekildi

4-12 Temmuz 2014 tarihleri arasında Samsun'da gerçekleşecek olan İşitme Engelliler Basketbol Dünya Şampiyonası öncesinde kuraları çekildi.

03.07.2014 15:43

4-12 Temmuz 2014 tarihleri arasında Samsun'da gerçekleşecek olan İşitme Engelliler Basketbol Dünya Şampiyonası öncesinde kuraları çekildi.

Grand Amisos Otel'de yapılan kura çekimine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, İlkadım İlçe Müdürü Murat Turan ve takımların teknik adamları katıldı.

İlk önce teknik konularda katılımcılara bilgi verildi ve sonrasında ise kura çekimine geçildi. Takım kuralarını Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, İlkadım İlçe Müdürü Murat Turan ve Basketbol İl Temsilcisi Ali Kemal Çimagil ve katılımcı takımların temsilcileri çekti.

Organizasyonla ilgili açıklama yapan Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür ettiğini belirterek, "Samsun son iki buçuk yılda gerçekleştirdiği ciddi tesisleşme hamlesi ve geliştirdiği spor altyapısı ile artık bir uluslararası spor organizasyonu kenti haline geldi. Geçtiğimiz haftalarda İşitme Engelliler Hentbol Dünya Şampiyonası'nı gerçekleştirdik. Şimdi ise 13 takımın katılımıyla İşitme Engelliler Basketbol Dünya Şampiyonası'nı gerçekleştiriyoruz. ve 2017 yılında ise İşitme Engelliler Olimpiyatları'nı gerçekleştireceğiz. Spor Kenti Samsun vizyonuna her geçen gün daha fazla yaklaşıyoruz. Bu şampiyonayı da en iyi ve en güzel şekilde atlatarak konuk takımlarımızı evlerine sağ salim göndermeyi diliyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dünya Şampiyonası Kuraları Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement