Dursun Özbek: Mircea Lucescu ile Görüştük, Bizden Süre İstedi - Son Dakika
Spor

Dursun Özbek: Mircea Lucescu ile Görüştük, Bizden Süre İstedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, teknik direktörlük için Mircea Lucescu ile görüştüklerini belirterek, Rumen hocanın kendilerinden süre istediğini söyledi.

18.05.2016 15:43  Güncelleme: 16:35

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yaptığı açıklamada teknik direktörlük konusuna açıklık getirdi. Özbek, Lucescu'nun gelip gelmeyeceği konusuna açıklık getirdi.

Dursun Özbek, Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına konuk oldu. Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtlayan Özbek, teknik direktörlük için Mircea Lucescu ile görüştüklerini söyledi.

"LUCESCU İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Teknik direktör arayışları hakkında bilgi veren Özbek, "Bu konuda geç kalmadık, acele karar vermek istemiyoruz ve gelecek hocanın hem altyapı hem de üst takıma katkı vermesini bekliyoruz. Şu anda görüşmek istediğimiz hocaların birçoğu görev yapıyor ve sezonun bitmesini bekliyorlar. Lucescu, Galatasaray'a büyük hizmetler verdi ve Lucescu ile de planlama içerisinden görüşeceğiz. Lucescu bizim ilk tercihlerimizden biri ve kendisi ile bir telefon görüşmesi yaptık, bize süre verdi ve bu süreyi değerlendiriyor. Lucescu ismi çok önemli ve iradesi önemli" dedi.

Dursun Özbek: Mircea Lucescu ile Görüştük, Bizden Süre İstedi

Son Dakika Spor Dursun Özbek: Mircea Lucescu ile Görüştük, Bizden Süre İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • VOLKAN: Yemin ediyorum bu adamı DÜNYAYA BİZ TANITTIK YETER YERTRRREYY 4 0 Yanıtla
  • poyraz: ne adammış be gelenin gidenin ağzında dünyada adammı yok anlamış değilim vaybe kızışma geldi artık 2 1 Yanıtla

Advertisement