Dyorex Boluspor - Erzurumspor FK maçının ardından - Son Dakika
Spor

Dyorex Boluspor - Erzurumspor FK maçının ardından

Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasında evinde Erzurumspor FK'yi 3-1 yenen Dyorex Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "On beş senedir bu takım 30 puan barajını aşmamış, biz aştığımız için bizim adımızı ekibimin adına için çok sevindirici. Onlara deşekkür ediyorum.

25.12.2022 17:16  Güncelleme: 18:42

Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasında evinde Erzurumspor FK'yi 3-1 yenen Dyorex Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "On beş senedir bu takım 30 puan barajını aşmamış, biz aştığımız için bizim adımızı ekibimin adına için çok sevindirici. Onlara deşekkür ediyorum." dedi.

Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, olumsuzluk içerisinde başlayan bir haftayı güzel bitirdiklerini, bununla birlikte yılı da güzel bitirdiklerini, büyük payın oyuncuların olduğunu, onları kutladfığını ifade etti.

Baralıların ikinci devrede de devam etmesi dileklerinde bulunan Karafırtınlar, "Beş sene öncesinde çalıştığımızda da 28 puanla devreyi bitirmiştik. Ondan sonra 30 puanla bitirdik. On beş senedir bu takım 30 puan barajını aşmamış, biz aştığımız için bizim adımızı ekibimin adına için çok sevindirici. Onlara deşekkür ediyorum." diye konuştu.

Karafırtınalar, kulübü başkanı Savaş Abak ile ilgili de, "Kendi imkanları ile sıkıntılı işlerde bize destek oldu. Bugüne kadar vecibelerini yerine getirdiler. Son dakikasına kadar. Oyuncularımızı mutlu ederek gönderdiler. Hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Karafırtınlar, yeni yılda herkese sağlık ve mutlukuk dilediğini kaydetti.

Erzurumspor FK cephesi

Teknik direktörü Muzaffer Bilazer ise, ilk periyotta inanılmaz derecede bir baskı yediklerini ifade ederek, "Duran toplar ve devamı ile kanat ortalarını savuşturmakta zorlandığımız için atak devamlılığını rakip sağladı. İlk yarının son dakikasında preslerde hatalar oldu. Golü yedik." dedi.

İkinci yarıda herşey normal olarak başladığını anlatan Bilazer, şunları kaydetti:

"Maç dengeli giderken ve son 15 dakikasınınbizim lehimize döneceğini bekliyorduk. Sonrasında bir penaltı pozisyonu, tam pozisyonu da izleyemedik. Çokda net gözükmüyor. Penaltı pozisyonu kırılma anı oldu. Bakıldığı zaman Erzurumspor olarak öne geçtiğimiz anda bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Sürekli yaşıyoruz. Buna bir çözüm bulmamız gerekiyor zaten. Tecrübeli oyuncularımızda var. Özellikle ilk yarının son 10-15 dakikası kenardan fazlasıyla öne çıkıp, topa sahip olup dikine paslarla skoru artırabilirdik. Bunu başaramadık. Rakibinde 1-0'dan dönüşü bizden daha iyi oldu. Boluspor'u tebrik ediyorum."

Dyorex Boluspor - Erzurumspor FK maçının ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Dyorex Boluspor - Erzurumspor FK maçının ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement