Dyorex Boluspor - Yeni Malatyaspor maçının ardından - Son Dakika
Spor

Dyorex Boluspor - Yeni Malatyaspor maçının ardından

Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında konuk ettiği Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenen Dyorex Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, kimsenin küçümsememesi gereken önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

12.11.2022 22:43  Güncelleme: 23:00

Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında konuk ettiği Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenen Dyorex Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, kimsenin küçümsememesi gereken önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, aldıkları galibiyet için tüm oyuncularını tebrik etti.

Ligde artık maçların daha zor olacağına vurgu yapan Karafırtınalar, "Kolay maç yok artık bu saatten sonra. Lig ilerledikçe her maç birbirinden daha zor oldu. Geçen hafta nasıl 'kazanmak için hem oyun hem mücadele yeterli değil' dediysek, bu hafta tam tersi oldu. Hem telafi maçıydı bizim adımıza, hem de taraftarımızın önünde oyuncular gerekli mücadeleyi gösterdiler." şeklinde konuştu.

Karafırtınalar, taktik anlayışlarının son derece iyi olduğunu ve karşılaşmaya sonradan giren oyuncularında takıma çok büyük katkı verdiğini ifade ederek, "Önemli bir galibiyet aldık. Kimse bu galibiyeti küçümsemesin. Malatya takımı içeride oynadığımız belki en diri ve atlet takımlardan bir tanesiydi." dedi.

-Yeni Malatyaspor cephesi

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hasan Özer ise çok güzel oynamalarına rağmen bir türlü final vuruşlarında başarılı olamadıklarını dile getirdi.

Bolu deplasmanında sahada iyi bir oyun ve bol pozisyonlu bir Malatyaspor olduğunu ifade eden Özer, "Kaçırdığımız net goller vardı. Tabi final vuruşlarını yapamamak en büyük sıkıntımız. Nitekim bundan önceki Bandırma ve Altınordu deplasmanında final vuruşlarını iyi yapmıştık. Gol yemeden galibiyetle dönmüştük. Buradan da galibiyetle dönmek en büyük arzumuz ve isteğimizdi." dedi.

Özer, oyuna iyi başlayan ve etkili olan Boluspor'u içeride yaptıkları hamlelerle durdurmayı başardıklarını anlatarak, "Biz o problemleri içeride çözdükten sonra oyun lehimize döndü. Kaptığımız toplarla çıktığımız hızlı hücumlarla pozisyonlara girmeye başladık. Hem ilk devrede hem de ikinci devrece olsun net pozisyon bulan takım, taraf bizdik. Ama futbolda son asist ve final pası çok önemlidir. Bunları başaramadık. Belki beraberliğe üzüleceğimiz bir maçta şu an kaybederek gidiyoruz. O yüzen çok üzgünüm. Ama ben oyuncularımın mücadelesinden çok memnunum. En büyük sıkıntımız final vuruşları ve final paslarıydı." ifadesini kullandı.

Lig maratonunun devam ettiğine de vurgu yapan Özer, "Çalışmalara devam edeceğiz. Yukarıya çok fazla uzak değiliz. Önümüzdeki hafta Pendikle içeride oynayacağımız maçı da kazanarak yolumuza devam etmeyi düşünüyoruz." diye konuştu.

Dyorex Boluspor - Yeni Malatyaspor maçının ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Dyorex Boluspor - Yeni Malatyaspor maçının ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement