Ece Üner, Arda Turan yorumuyla gündem oldu: Arda yerine gol atalım - Son Dakika
Spor

Ece Üner, Arda Turan yorumuyla gündem oldu: Arda yerine gol atalım

Show TV Ana Haber'in başarılı sunucusu Ece Üner, Arda Turan'ın Berkay ile yaşadığı olaylar sebebiyle ceza almamasını "Arda Turan yerine gol atalım" diyerek eleştirdi. Üner, "Birisinin karısını taciz etmesek de laf atabilir, neredeyse ceza almayabiliriz" dedi.

11.09.2019 21:38  Güncelleme: 09:35

Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner, futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin ile kavga etmesiyle ilgili 3 ayrı suçtan toplamda 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldığı, cinsel taciz suçundan ise beraat ettiği davaya ilişkin haberi sunarken, "Madem Arda Turan bizim yerimize manşet atmış bizde onun yerine gol atalım." diyerek mahkeme kararını eleştirdi. Üner, "Birisinin karısını taciz etmesek de laf atabilir, neredeyse ceza almayabiliriz" dedi.

Ece Üner, Arda Turan yorumuyla gündem oldu: Arda yerine gol atalım

"CEZA ALMAYABİLİRİZ"

Üner canlı yayında Arda-Berkay kavgasıyla ilgili, "Madem Arda Turan bizim yerimize manşet atmış bizde onun için gol atalım. Birisinin karısını taciz etmesek de laf atabilir, kocasının burnunu kırabilir, hastaneye ruhsatsız silahla girip sıkabilir ve neredeyse hiçbir ceza almayabiliriz. Zaten ceza almayacağımızı bildiğimiz için bunları yaparız. Öyle mi? Koskoca adalet sistemi bize başka Arda Turan'a başka bir karar çıkarmaz herhalde böyle bir durumda." ifadelerini kullandı.

Ece Üner, Arda Turan yorumuyla gündem oldu: Arda yerine gol atalım

NE OLMUŞTU?

Ünlü futbolcu Arda Turan, aralarında Burak Yılmaz'ın olduğu erkek arkadaşlarıyla Emirgan'daki bir yere eğlenmeye gitti. İlerleyen saatlerde mekana şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Şahin de geldi. Yan yana localarda eğlenen grup bir süre sonra tartışmaya başladı. İddiaya göre Berkay sigara içmek için dışarı çıktığında ünlü futbolcu, Özlem Şahin'in yanına giderek "Ne kadar güzelsin, evli olmasam seni kaçırmazdım" dedi.

Ece Üner, Arda Turan yorumuyla gündem oldu: Arda yerine gol atalım

Bu sözleri duyan Berkay, Turan'a "Karımı eve bırakıp döneceğim. Erkek erkeğe konuşacağız" diye karşılık verdi. Bu uyarı üzerine gerilen Turan da Berkay'a kafa attı. Kanlar içinde kalan şarkıcı, eşi ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından Arda Turan'ın da Berkay'ın bulunduğu hastaneye giderek şarkıcıdan "Eşin olduğunu bilmiyordum" diyerek özür dilediği öne sürüldü.

Ece Üner, Arda Turan yorumuyla gündem oldu: Arda yerine gol atalım

Çıkan kavgada Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı. Arda Turan, kavga sonrası belindeki tabancayla Berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye gitti ve orada çıkan boğuşmada Turan'ın silahı ateş aldı. Kavga sonrası mahkemelik olan Arda Turan ve Berkay arasında 30 Ocak tarihinde gerçekleşen ilk dava 11 Eylül tarihine ertelenmişti.

Ece Üner, Arda Turan yorumuyla gündem oldu: Arda yerine gol atalım

Son Dakika Spor Ece Üner, Arda Turan yorumuyla gündem oldu: Arda yerine gol atalım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • Doruk: Doğru söze ne denir. Sözün bittiği yer. 25 0 Yanıtla
  • Olgun: Paranın kölesi bir devletimiz var artık kanunlar boyle 17 0 Yanıtla
  • Doğrucu Davut: Bu ülkede adalet yok 25-30 sabıkası olan insanlar hala rahat rahat elini kolunu sallayarak suç işleyebiliyorsa, 7 kişiyi öldürüp 15 yıl yatıp çıkan katil 8. cinayetini rahatlıkla işleyebiliyorsa, suç makinesi olan şahıs cezaevinden izinli çıkarılıp adeta git sabıkalarına yenisini ekle der gibi salınıyorsa ve oda gidip gencecik yeni mezun anakuzusu bir mühendisi öldürüyorsa, hergün kadınlarımız katledilip çocuklarımızın ırzına geçiliyorsa ve devlet eli kolu bağlı kalıyorsa hani adalet??? 15 1 Yanıtla
  • uluc: Ece vurdu gol olduuu. 12 1 Yanıtla
  • Saçma sunucu: Bu ülkede haber spikerleeide yorum yapıp kendilerini hakim yapabiliyolarya pes valla ülkenin çivisi çıkmış tamam git özelden ne konuşursan konuş ama tüm Türkiye'nin izlediği yerde kulhanbeyligi yapma sözüm ona spiker hanımefendi bozuntusu tarafsız olmakla yükümlüsü n sen sana bunu kurumun öğretmenimi bu olayda Arda Turan hiç hakvermedim ama özel görüşüm bu seninde özel gorusun buysa bunu sosyal.mecralarda yap sunuculuğunu yaptığın yerde yapma yapamazssin az ahlak dersi al bence ağzıma daha neler neler yapmak istedim ama ahlakim musade etmez 3 8 Yanıtla
    saçmalama be olum: senin gibi daha iki kelimeyi yan yana getiremeyen insanların, ahlak dersi vermeye çalıştığı (aklınca tabi) bir ülkede yaşıyorum. bu mal bir harika dostum :) aga nolur sus ya. her yerinden cehalet akıyor. sen facebookta fake kadın hesaplarına bak. çekyatında uzan ve ipe asılmaya devam et :) 3 0 zirzop: TARAFSIZLIK NE DEMEK Bİ ONU ÖĞREN ÖNCE. 1 0
  • Trabzonlu: Cezayı para belirler 11 0 Yanıtla
  • Şükrü: aaaaa adaletmi bekliyorsunuz? 10 0 Yanıtla
  • adanali: agzina saglik eger bunu yapan normal vatandas olsaydi simdiye hapisteydi ama unlu olunca adalet terazisi hep unluden tarafa agir basiyor 9 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement