Egemen Korkmaz: İsçivre'de Kalacağım - Son Dakika
Spor

Egemen Korkmaz: İsçivre'de Kalacağım

Trabzonspor ile ismi anılan Egemen Korkmaz, bir teşekkür mesajı yayınlayarak kariyerine Wil 1900 takımında devam edeceğini açıkladı.

09.01.2016 11:25

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılıp İsvçire 2.Lig ekiplerinden Wil 1900'ün yolunu tutan ve adı Trabzonsopor ile anılan Egemen Korkmaz, bir teşekkür mesajı yayınlayarak kariyerine İsviçre'de devam edeceğini açıkladı.

"KARİYERİME İSVİÇRE'DE DEVAM EDECEĞİM"

İşte Egemen Korkmaz'ın açıklaması,

Değerli Sporseverler ve Basin Mensupları
Sezon başından bu yana bugün için futbolcu olarak hizmet ettiğim kulübüm FC Wil 1900 takımında uzun yıllar farklı görevlerle çalışmalarıma devam etmek arzu ve isteğini, projeler tarafıma aktarıldığı ilk günden bu yana içimde büyük bir heyecanla taşımaktayım.
Halihazırda sezon başında ortaya konulmuş olan hedefler doğrultusunda çalışmalarımıza yoğun bir tempoda devam etmekteyiz. Bir kez daha şunu belirtmek isterim ki FC Wil 1900 takımının bir parçası olmaktan onur ve gurur duymaktayım ve son derece mutluyum. Sportif hayatımın FC Wil 1900 kulübünde devam edeceğini, an itibari ile tek düşüncemin kulübümün hedeflenen başarıya ulaşması olduğunu kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım.

Egemen Korkmaz: İsçivre\'de Kalacağım
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Egemen Korkmaz: İsçivre'de Kalacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Bluesun: Bende olsam İsviçre'de yaşarım hayat standartları yüksek en iyisini yapıyorsun egemen 8 1 Yanıtla
  • TİM07: Fb göndermeseydi çok ğüzel olacaktı.....GELMEZ HELE TRABZONA HİÇ GELMEZ..... 7 1 Yanıtla
  • Millet: Aman sakın gelme..bi çirkef eksik olsun memlekette.. 0 6 Yanıtla
  • hrn61: aman gel nolur gel bak darilirim la Bebe get yaa zaten seninalirsalar zaten eski yönetimle yeni yönetim arasında ne fark olur hem hoca Luco.die birini düşünüyorlar egemen gbi bi oyuncu almayi düşünüyorlar la neyin kafası bu alalalalla 0 6 Yanıtla
  • of of: egemen bizde senin tek düşüncen neydi onu merak ediyoduk bizi aydınlattığın için tşk ederiz. 2 3 Yanıtla
  • ve......: En iyisini yaparsin benimde sansim olsa bir dakika durmam bu ulkede 3 1 Yanıtla
    ali: Cok ararsin bu cenet vatanii N.L de 20sene ysadim turkiye ceennet 1 1 ve......: Benim topraklarimdan,doğamdan,bir sıkintim yok burada yasayan düzenbaz cahil bencil olan hak yiğen insanlardan sıkintim var.tabiki senin icin cennet olur 20 yilda oranin butun hizmetlerinden faydalandin yükünu tuttun şimdi burada yiyorsun 0 2
  • Motorcu Sevket: gel diyen mi var kanka 0 3 Yanıtla

Advertisement