Elazığspor'un elektrik borcu - Son Dakika
Spor

Elazığspor'un elektrik borcu

PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un tesislerinin elektriği, 41 bin liralık borç nedeniyle kesilmek istendi.

14.07.2014 20:01

PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un tesislerinin elektriği, 41 bin liralık borç nedeniyle kesilmek istendi.

Elektrik dağıtım firması görevlileri, kulübün geçmiş dönemlere ait 41 bin liralık borcu nedeniyle tesislere gelerek elektriği kesmek istedi. Elazığspor Kulübü Müdürü Ali Topal ve kulüp çalışanlarının içeri almadığı görevliler, 5 saatlik bekleyişin ardından tesislerden ayrıldı.

Daha sonra Topal'ın dağıtıcı firma yetkilileriyle yaptığı görüşme sonucu Elazığspor Kulübüne elektrik borcunu ödemesi için ek süre tanındığı öğrenildi.

Topal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Elazığspor'un dağıtıcı firmaya olan 41 bin liralık elektrik borcu nedeniyle cuma gününden beri tesislerde 3 kez kesilen elektrikleri, girişimde bulunarak yeniden açtırdıklarını belirtti.

Borcun büyük bir meblağ olmadığını dile getiren Topal, maddi sıkıntılar ve olağanüstü kongrenin yeterli çoğunluk sağlanamadığı için yapılamamasının sıkıntılara neden olduğunu söyledi.

Topal, kulübün geçiş sürecinde olduğunu ifade ederek "41 bin liralık elektrik borcu var. Bu çok büyük bir para değil ama görevi bırakacak yönetim ve görevi devralacak yönetim, haklı olarak kongre sürecinin sonuçlanmasını bekliyor. Futbolcular burada kamp yapıyor. Tesislerin elektriksiz kalmaması için kendi gücümüzle bir mücadele verdik" diye konuştu.

Elazığspor\'un elektrik borcu
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Elazığspor'un elektrik borcu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement