Elibol Sandıklıspor'da Teknik Direktör Değişikliği - Son Dakika
Spor

Elibol Sandıklıspor'da Teknik Direktör Değişikliği

Elibol Sandıklıspor\'da Teknik Direktör Değişikliği

3.Ligin iddialı takımlarından Elibol Sandıklıspor, üst üste aldığı mağlubiyetlerin ardından Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca ile yollarını ayırdı.

18.09.2013 16:33

3. Ligin iddialı takımlarından Elibol Sandıklıspor, üst üste aldığı mağlubiyetlerin ardından Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca ile yollarını ayırdı. Karaca'dan boşalan Teknik Direktörlük görevine Selim Özer getirildi.

3. Lig'de ilk üç haftada oynadığı maçlarda aldığı kötü skorlarla hayal kırıklığı doğuran ve son oynadığı maçta Kızılcabölükspor'a mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası'na da veda eden Elibol Sandıklıspor'da fatura Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca'ya kesildi. Kulüp onursal Başkanı İsmail Elibol, teknik heyetin görevden alınmasının ardından yaptığı açıklamada, konunun bu aşamaya geldiği için üzgün olduğunu dile getirdi. Takımı Bölgesel Amatör Lig'den 3 .Lige çıkaran Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca'ya bu süreçte kulübe yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen Başkan Elibol, "Ligin ilk maçlarında çok zorlu takımlarla oynadık. Bir anlamda fikstür dezavantajı yaşadık. Hiç gol atamadan 3 maçta sadece bir puan alınca kan değişikliğine ihtiyaç duyuldu. Bu nedenle Hakan Karaca'nın yerine teknik direktörlük görevine Selim Özer'i getirdik. Bugün kendisi ile anlaşmayı sağladık. Bundan sonra takım Özer'e emanet. Sandıklıspor'un zirve iddiası devam ediyor. Selim Özer nezaretinde Elibol Sandıklıspor'u yeni bir maraton bekliyor. Selim Özer'in İddialı bir teknik adam olarak Elibol Sandıklıspor'u layık olduğu yere taşıyacağına inanıyorum" dedi.

SELİM ÖZER KİMDİR?

Trabzonspor'un eski futbolcularından olan ve özellikle Bursaspor'da oynadığı dönemden dolayı hafızalar da kalan Özer, 1991 yılında Uzunköprüspor'da profesyonel kariyerine başladı. Özer, 2008 yılında Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü'nde aktif futbol yaşantısını noktaladı. Beş kere Milli formayı giyen, Bursaspor'da oynadığı dönemde 7 kere Türkiye Milli Takımı'na çağrılan Özer, 2008 yılından itibaren Sivasspor ve Anadolu Üsküdar'da 2. antrenörlük görevinde bulundu. Bozüyükspor, Giresunspor gibi takımlarını da çalıştıran Selim Özer, son olarak 3. Lig ekiplerinden Anadolu Üsküdar 1908 takımını çalıştırmıştı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elibol Sandıklıspor'da Teknik Direktör Değişikliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement