EMS Yapı Sivasspor, Bitexen Antalyaspor maçı öncesi moral depoladı - Son Dakika
Spor

EMS Yapı Sivasspor, Bitexen Antalyaspor maçı öncesi moral depoladı

EMS Yapı Sivasspor, Bitexen Antalyaspor maçı öncesi moral depoladı

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında yarın Bitexen Antalyaspor'u konuk edecek EMS Yapı Sivasspor'da futbolcular, maç öncesi kahvaltıda bir araya geldi. Teknik direktör Servet Çetin, yardımcı antrenörler, futbolcular ve A takım personelinin yer aldığı kahvaltıda futbolcular, Bitexen Antalyaspor maçı öncesi moral depoladı. Sivasspor, antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek. EMS Yapı Sivasspor ile Bitexen Antalyaspor, yarın saat 21.45'te BG Grup Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak.

25.08.2023 13:44

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında yarın Bitexen Antalyaspor'u konuk edecek EMS Yapı Sivasspor'da futbolcular, maç öncesi kahvaltıda bir araya geldi.

Kulübün açıklamasına göre, teknik direktör Servet Çetin, yardımcı antrenörler, futbolcular ile A takım personelinin yer aldığı sıcak ve samimi bir ortamda yapılan kahvaltıda futbolcular, Bitexen Antalyaspor maçı öncesi moral depoladı.

Sivasspor, bu akşam kulüp tesislerinde yapacağı antrenmanın ardından mücadelenin hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

EMS Yapı Sivasspor ile Bitexen Antalyaspor, yarın saat 21.45'te BG Grup Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor EMS Yapı Sivasspor, Bitexen Antalyaspor maçı öncesi moral depoladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement