Enes Ünal'ın Bir Gol Attığı Maçta Valladolid, Levante'yi 2-1 Yendi ve Ligdeki İlk Galibiyetini Aldı - Son Dakika
Spor

Enes Ünal'ın Bir Gol Attığı Maçta Valladolid, Levante'yi 2-1 Yendi ve Ligdeki İlk Galibiyetini Aldı

Celta Vigo karşısında Valladolid formasıyla ilk golünü kaydeden Enes Ünal, Levante'yi de boş geçmedi. Milli futbolcumuzun fileleri havalandırdığı karşılaşmada Valladolid rakibini 2-1 mağlup etti.

27.09.2018 23:35

La Liga'da 6. haftaya maç kazanamadan giren Valladolid, şeytanın bacağını Levante ile oynadığı iç saha maçında kırdı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona ererken ikinci yarıda gol perdesini 48. dakikada Sergio Postigo açtı ve misafir takım öne geçti.50. dakikada Toni'nin ortasında topu kafayla filelere gönderen milli futbolcumuz Enes Ünal, takımına beraberliği getiren golü kaydetti.

VALLADOLİD İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Nikola Vukcevic'in 54'te oyundan atılmasıyla 10 kişi kalan rakibi karşısında oyunu rakip yarı alana yığan Valladolid, 56'da da Nacho'nun ceza sahası dışından attığı müthiş golle galibiyet sayısını buldu ve maçı 2-1 kazandı. Valladolid, bu sonuçla bu sezonki ilk galibiyetini alıp puanını 6 yaparken milli futbolcumuz da üst üste ikinci maçında fileleri havalandırmayı başardı.

Enes Ünal\'ın Bir Gol Attığı Maçta Valladolid, Levante\'yi 2-1 Yendi ve Ligdeki İlk Galibiyetini Aldı

Son Dakika Spor Enes Ünal'ın Bir Gol Attığı Maçta Valladolid, Levante'yi 2-1 Yendi ve Ligdeki İlk Galibiyetini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • TUNÇ06: bu genç neden millitakıma çagrılmaz... 1 1 Yanıtla
    hamır kafa: milli futbolcu yazıyor keşke okusaydın 1 0

Advertisement