Eski Fenerbahçeli Alper Potuk, Ankaragücü'nde kadro dışı kaldı - Son Dakika
Spor

Eski Fenerbahçeli Alper Potuk, Ankaragücü'nde kadro dışı kaldı

Sezon başında Fenerbahçe'den Ankaragücü'ne transfer olan Alper Potuk, disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldı.

10.12.2020 21:12  Güncelleme: 21:26

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alper Potuk bir türlü uslanmıyor.

Sarı lacivertlilerden sezon başında Ankaragücü'ne transfer olan 29 yaşındaki futbolcu göstermiş olduğu disipsiz davranışlar nedeniyle kadro dışı kaldı. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe'deyken de disiplin davranışlarıyla sık sık gündeme geliyordu.

7 MAÇTA ŞANS BULDU

2013-2020 yılları arasında 7 yıl boyunca Fenerbahçe forması giydikten sonra Ankaragücü'ne transfer olan Alper Potuk, Ankara ekibinde bu sezon toplam 7 maçta forma giydi.

Eski Fenerbahçeli Alper Potuk, Ankaragücü\'nde kadro dışı kaldı

Son Dakika Spor Eski Fenerbahçeli Alper Potuk, Ankaragücü'nde kadro dışı kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ...: Alper bitirdin kendini alperrr 5 0 Yanıtla
  • edu: tüvana alperi harcamış mı alper neden güçsüz 3 1 Yanıtla
  • Güzel Başkent: büyük KAPTAN :) 3 1 Yanıtla
  • Şamil: Ne oldu yemedi değilmi.Fenerbahçe bir çiftlik kardeşim.İşte ıspatıda hemen görüldü.Elin oğlu bakmaz gözünün yaşına.Aziz Yıldırım zamanından beri Fenerbahçe gelen futbolcuların çiftliği.Oynayıp ne yapacaksın ya.Nasıl olsa parayı ödüyorlar.Bir iki maç bir kaç hareket gösterdinmi 5 maç oynama.Sakatım de yat.Çiftlik kardeşim.Ortega geldi futbol hayatı bitti.Kimler geldi hepsinin futbol hayatı bitti.Şimdi Mert hakanları vs aldık.Onlarında kariyeri yarıladı.Sonra 2.lig takımlarına.Değirmen mübarek.... 2 0 Yanıtla
  • Göksel koç: Kullandığınız yakıştırma tamamıyla asılsız ve yanlış birler okjektif olarak baksaydin Alper Potuk un nekadar duruş ve antiraman ve saha içinde sergilediği azimli hırslı ve disiplinli olduğunu görüşün ama sen bunu göremezsin çünkü bakan körsün bedakine bir kişinin hakkında yazarken dikkat et vebali ağır olur 0 0 Yanıtla
  • 1905 GS: Gittin FB sonun ne oldu gördün 0 0 Yanıtla
  • Vural önel : Alperin futboluda bitmiş zaten fesh edin gitsin bizim canımızı sıkmasın 0 0 Yanıtla

Advertisement