Olay çıkaran görüşme gerçekleşti mi? Jorge Jesus ile ilgili gerçeği Julio Cesar açıkladı - Son Dakika
Spor

Olay çıkaran görüşme gerçekleşti mi? Jorge Jesus ile ilgili gerçeği Julio Cesar açıkladı

Eski kaleci Julio Cesar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ile Brezilya Milli Takımı için görüştüğü iddialarını reddetti. Cesar yaptığı duyuruda, "Teknik direktör Jorge Jesus ile görüştüğüm yönünde çıkan haberler doğru değildir. Ben yıllardır Lizbon'da yaşayan biriyim." şeklinde konuştu.

27.03.2023 13:05  Güncelleme: 13:09

Adı sık sık Brezilya Milli Takımı ile anılan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un, Portekiz'de bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edilmişti.

"FEDERASYONUN BİR TEMSİLCİSİ DEĞİLİM"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jesus ile görüşme yaptığı iddia edilen Julio Cesar, "Brezilya Futbol Federasyonu'nun temsilcisi olarak, teknik direktör Jorge Jesus ile görüştüğüm yönünde çıkan haberler doğru değildir. Ben yıllardır Lizbon'da yaşayan biriyim. Öncelikle federasyondan kimse benden bu yönde herhangi bir yardım veya arabuluculuk talebinde bulunmamıştır. Federasyonun bir temsilcisi değilim. Ben sadece Brezilya Milli Takımı'nda oynamış biriyim." dedi.

"JORGE JESUS ÇOK DEĞER VERDİĞİM BİRİ"

Cesar ayrıca yaptığı açıklamada, "Eğer bir federasyon başkanı Ednaldo Rodrigues herhangi bir durumda benden yardım isterse ederim. Çünkü, Brezilya futbolu benim tutkumdur. Şu ana kadar böyle bir şey olmadı. Jorge Jesus, çok değer verdiğim biri ve benim arkadaşım. Benfica'da teknik direktörümdü ve kendisiyle harika olan ilişkim devam ediyor.

Olay çıkaran görüşme gerçekleşti mi? Jorge Jesus ile ilgili gerçeği Julio Cesar açıkladı

Son Dakika Spor Olay çıkaran görüşme gerçekleşti mi? Jorge Jesus ile ilgili gerçeği Julio Cesar açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement