Eskişehirspor - Belediye Vanspor: 4-1 - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor - Belediye Vanspor: 4-1

Eskişehirspor - Belediye Vanspor: 4-1

Ziraat Türkiye Kupasının 4. turunda Eskişehirspor, kendi evinde Belediye Vanspor'u 4-1 mağlup etti.

05.12.2013 19:23  Güncelleme: 19:36

Ziraat Türkiye Kupası'nın 4. Tur'unda Eskişehirspor, kendi evinde Belediye Vanspor'u 4-1 mağlup etti. Eskişehirspor Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası'nda kupayı almayı hedeflediklerini söyledi.

Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, atılan gollerin ve oynanan futbolun iyi olduğunu belirterek, "Özellikle son haftalarda şans veremediğimiz oyuncuların bugün istekli arzulu olmaları, oyunu sahiplenmeleri güzel bir olaydı. Kupada dün ve önceki gün alınan sürpriz sonuçlar her maç oynayacak takımın iştahını kabartıyor. Bizde böyle bir ortamda karşımızda üst düzey motivasyonla oynayacak bir takım bekledik. Öyle de maça başladılar ama maçta bulduğumuz iki gol bizim için maçı daha rahat hale getirdi. Kupada hedefimiz kupayı kazanmak olduğu için sürpriz yaşamamamız gerekiyor. Bugüne kadar böyle güzel geldi. Yarın güzel bir kura ile adımızı önce gruplara daha sonra da turlara yazdırıp, Ziraat Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşmak istiyoruz" dedi.

Eskişehirspor futbolcusu Özgür Çek ise, Türkiye Kupasında sürpriz sonuçlar olabildiğini belirterek, "Bizde buna mahal vermek istemedik. Kupada hedefimiz gidebildiğimiz kadar gitmek" diye konuştu.

BELEDİYE VANSPOR CEPHESİ

Belediye Vanspor Teknik Direktörü Yahya Sönmez, maçın skoru açısından üzgün olduklarını söyledi.

Futbolcularının ellerinden geleni yaptığını belirten Sönmez, "Amacımız geçen akşam oynanan kupa maçlarında gerçekleşen sürprizlerden bir tanesini de burada gerçekleştirmekti. Fakat yapamadık. Amacımız ilk 20 dakika ile yarım saat arasında Eskişehirspor'un ataklarını durdurup kontrataklarla golü aramaktı. Ancak erken goller yedik. Yinede çocuklar iyi mücadele ettiler. Bugün Süper Lig'de Eskişehirspor gibi bir takımla oynamakla büyük heyecan yaşadık" diye konuştu.

Belediye Vansporlu futbolcularından Birol Yiğit ve Aykut Çift ise, maça iyi başlamadıklarını fakat iyi mücadele ettiklerini söylediler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor - Belediye Vanspor: 4-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement