Eskrim ve Bilim Sempozyumu Kocaeli'de Yapılacak - Son Dakika
Spor

Eskrim ve Bilim Sempozyumu Kocaeli'de Yapılacak

Eskrim ve Bilim Sempozyumu Kocaeli\'de Yapılacak

Amatör spor ve sporcuların yanında olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, önemli spor sempozyumlarının Kocaeli'de yapılması için katkılarını sürdürüyor.

12.01.2012 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğini yapacağı, Eskrim ve Bilim Sempozyumu 20-21 Ocak tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi'nde yapılacak.

Son olarak geçtiğimiz aylarda Raket Sporları Sempozyumu'nun yapılmasına katkıda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 2'ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Eskrim ve Bilim Sempozyumu'na destek veriyor.

UMUTTEPE'DE YAPILACAK

20 -21 Ocak tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi'nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Eskrim Federasyonu ve Kocaeli Üniversitesi iş birliği ile yapılacak olan 2. Uluslararası Eskrim ve Bilim Sempozyumu, eskrime ilişkin konularda sınırların olmadığı açık bir forum şeklinde düzenlenecek. Sunulacak bildiriler ve düzenlenecek panellerle aynı zorlukları ve sıkıntıları çeken eskrim dostları arasında irtibatı sağlamak ve sürdürmek için bir fırsat olacak sempozyuma konuşmacı olarak önemli isimler katılacak.

SPORSEVERLER DAVETLİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda yapılacak olan 'Eskrim ve Bilim Sempozyumu'na ülke genelindeki sporseverleri davet etti. Futbolun dışındaki amatör branşların gelişmesi gerektiğini her fırsatta dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu tür yapılacak sempozyumların Kocaeli ve ülke genelinde büyük faydalar getireceği belirtti. Başkan Karaosmanoğlu, "Uluslararası Eskrim camiasının saygın akademisyenlerini, araştırmacılarını, antrenörlerini, yöneticilerini, malzeme üreticilerini ve eskrime gönül vermiş ülkemizden dostlarımızı şehrimizde ağırlamaktan büyük şeref duyacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Eskrim ve Bilim Sempozyumu Kocaeli'de Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement