Eyüpspor-Altay Maçında Olaylar Çıktı - Son Dakika
Spor

Eyüpspor-Altay Maçında Olaylar Çıktı

Eyüpspor-Altay Maçında Olaylar Çıktı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta yapılan Eyüpspor-Altay maçının ardından olaylar çıktı.

22.10.2012 00:00  Güncelleme: 08:28

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yapılan Eyüpspor- Altay maçının ardından olaylar çıktı.

Maçtan sonra yaşanan olaylar ile ilgili Eyüpspor Kulübü'nden görsellerle açıklama yapıldı. Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Serhat Akın'ın da olayların içinde olduğu görüldü. Açıklama şöyle:

"Eyüp'te maç öncesinde dostça karşılanan Altaylı Serhat Akın kardeşi Serkan Akın, Başkan Ömer Hızlıok maç esnasında ve sonrasında taraftarı ve rakibini kışkırtarak olay çıkmasını sağlamıştır.

Olaylar esnasında Serhat Akın'ın futbolcumuz Tayfun Taner'e arkadan gelerek çekiçle kafasına vurması olayları tırmandırdı. Daha sonra elindeki çekici futbolcumuz Ali Cansun'a fırlatan Serhat Akın otobüse kaçtı. Serkan Akın kendi otobüsünün camlarını kırdı.

Başkan Ömer Hızlıok ise emniyet görevlileri dahil sağa sola küfürler yağdırdı. Yaklaşık 100 kadar emniyet görevlisi ve 25 adet stat güvenlik görevlisi maç sonrası çıkan olayları yatıştırdı.

Polisin taraftarı olay yerinden uzaklaştırması olayların büyümesini önledi. Yaklaşık 150 kadar Altay taraftarı tribünden taşkınlık yaparak söktükleri koltukları sahaya ve Eyüpspor taraftarının üzerine attı.

Özellikle Gözlemci raporları ve Polis Tutanakları olayların sebebini ve ayrıntısını gözler önüne serecektir.

Eyüpspor'da Ali Cansun Begeçaslan, Tayfun Taner ve Yöneticimiz Ozan Yaprak Hastanedeki tedavilerinin ardından Eyüp ilçe Emniyet Müdürlüğü'nde suç duyurusunda bulunuyorlar." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eyüpspor-Altay Maçında Olaylar Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement