Eyüpspor play-off etabına damga vurdu! Arda Turan Süper Lig'e yaklaşıyor - Son Dakika
Spor

Eyüpspor play-off etabına damga vurdu! Arda Turan Süper Lig'e yaklaşıyor

Spor Toto 1. Lig play-off yarı final ilk maçında Eyüpspor, sahasında Bodrumspor'u 1-0 mağlup etti. Rövanş 4 Haziran Pazar günü oynanacak.

31.05.2023 22:11  Güncelleme: 22:20

Süper Lig'e yükselme yarışı son sürat devam ediyor. Spor Toto 1. Lig play-off yarı final ilk maçında Eyüpspor seyircisi önünde Bodrumspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti.

GOL MUSTAFA PEKTEMEK'TEN

Eyüpspor'un golünü tecrübeli forvet Mustafa Pektemek kaydetti. 34'üncü dakikada kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturan Mustafa, takımına galibiyeti getirdi.

Eyüpspor play-off etabına damga vurdu! Arda Turan adım adım Süper Lig'e yaklaşıyor

RÖVANŞ PAZAR GÜNÜ

Eşleşmeni ilk ayağını kazanan Eyüpspor, avantajı kaptı. Mücadelenin rövanşı 4 Haziran Pazar günü saat 16.00'da Bodrum İlçe Stadı'nda oynanacak.

ARDA TURAN AÇILDI

Eyüpspor'un başında çıktığı ilk 4 maçtan 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ayrılan Arda Turan'ın yüzü play-off etabında güldü. Eyüpspor, play-off 1. tur ilk maçında Sakaryaspor'u Alparslan Öztürk'ün golüyle 1-0 mağlup etmişti.

Eyüpspor play-off etabına damga vurdu! Arda Turan Süper Lig\'e yaklaşıyor

Son Dakika Spor Eyüpspor play-off etabına damga vurdu! Arda Turan Süper Lig'e yaklaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • süleyman hakan gökşen: bu kadar yavaş, bu kadar kötü oynayan bir takım görmedim, Arda da adeta "tutma" gibi sırıtıyor, yani takıma kattığı bir şey yok sanki...oysa ki oyuncuların hemen hepsi süper lig tecrübesine sahip, bu lig de açık ara önde olmalıydı... 11 1 Yanıtla
    Yahya Turan: Sanki arda turan sezon başında geldi adam kaç maçtır takımın başında 10 4
  • sait acar: Nasıl yaklaşıyor.Bodrum nasıl olacak.pendik ne olacak. 6 1 Yanıtla
    Yahya Turan: Adam yaklaştı diyor çıktı demiyor avantajlı deyilmi anlamıyorsunuz yoksa maksat yorum olsun diyeni yorum yapıyorsunuz 1 0
  • Hamit Gündoğdu: 1 Arda'nın teknik direktörlük konusunda kendisini geliştirmesi gerekiyor, görünen o ki Arda daha ne olduğunun farkında bile degil...2 Bodrumspor finalde pendiksporun rakibi olur.... 3 final iki takıma yakışır ama ne yalan söyleyeyim gönlüm bodrumspordan yana... İstanbullu olmama rağmen... 3 2 Yanıtla

Advertisement