Eyüpspor Kaptanı Uğur Demirok Gözünden Yaralandı - Son Dakika
Spor

Eyüpspor Kaptanı Uğur Demirok Gözünden Yaralandı

Eyüpspor Kaptanı Uğur Demirok Gözünden Yaralandı

Eyüpspor, Bodrum FK maçında tribünden atılan cisimle gözünden yaralanan Uğur Demirok'un tedavisinin devam ettiğini ve ameliyat olma ihtimali bulunduğunu açıkladı. Trendyol 1. Lig lideri Eyüpspor, maçta yaşanan tribün olayları nedeniyle saldırıyı kınadıklarını ve konu hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu.

04.03.2024 19:10  Güncelleme: 19:12

Eyüpspor, Bodrum FK maçında tribünden atılan cisimle gözünden yaralanan Uğur Demirok'un tedavisinin devam ettiğini ve ameliyat olma ihtimali bulunduğunu açıkladı.

Trendyol 1. Lig'de lider konumda olan Eyüpspor, son oynanan lig maçında yaralanan Uğur Demirok ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Eflatun-sarılılardan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında oynadığımız Bodrum FK maçından galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda çok önemli bir virajı kayıpsız atlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak maçta yaşanan tribün olayları, mutluluğumuza gölge düşürdü. Tribünleri sakinleştirmeye çalışırken atılan cisimlerle gözünden ciddi şekilde yaralanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan kaptanımız Uğur Demirok'un tedavisi İstanbul'da devam ediyor ve maalesef gözünden ameliyat olma ihtimali bulunuyor. Kaptanımız Uğur Demirok'a yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırının takipçisi olacağımızı ve konu hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı tüm kamuoyunun bilgisine sunarız. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eyüpspor Kaptanı Uğur Demirok Gözünden Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement