Falcao için flaş iddia! 6 yıllık evini boşalttı - Son Dakika
Spor

Falcao için flaş iddia! 6 yıllık evini boşalttı

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği yıldız oyuncu Falcao transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Kolombiyalı golcünün 6 yıldır yaşadığı Monte Carlo'daki evini boşalttığı ve bir otele yerleştiği öğrenildi.

08.08.2019 12:14

Galatasaray'ın Falcao transferi için yetki verdiği menajer Ahmet Bulut, önceki gece eşi Ayşe Bulut ile birlikte Kolombiyalı yıldız ve eşi Lorelei Taron'u Monaco'daki evlerinde konuk edip baş başa yemek yedi.

6 YILDIR YAŞADIĞI EVİNİ BOŞALTTI

Bu görüşmede aradaki bütün pürüzlerin giderilmesi sonrasında Falcao'dan çok flaş bir hamle geldi. Yıldız futbolcu, Monte Carlo'da 6 yıl önce taşındığı evi boşalarak bir otele yerleşti.

Falcao için flaş iddia! 6 yıllık evini boşalttı

ÜÇ YILLIK İMZAYI ATACAK

Takvim'de yer alan habere göre; Yaşanan gelişmeleri takip eden Falcao, Monaco forvet transferi yapar yapmaz ilk uçakla İstanbul'a gelecek. Ardından da kendisini 3 yıllığına G.Saraylı yapacak imzayı atacak.

MONACO 2 FORVETLE TEMASTA

Fransız basınına göre Monaco, Ben Yedder ve Mitchy Batshuayi'nin transferi için uğraşıyor. Hem Galatasaray hem Falcao, Monaco'nun bir an önce forvet almasını bekliyor.

JARDIM: BU KONUYA KARIŞMIYORUM

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Falcao'nun takımda kalmasını istediğini söyledi. Ancak Jardim, "Falcao neler düşündüğünü açıkladı. Bu konuyu yönetime bıraktım, karışmıyorum" diye konuştu.

Falcao için flaş iddia! 6 yıllık evini boşalttı

Son Dakika Spor Falcao için flaş iddia! 6 yıllık evini boşalttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Huzur : Kara tren gecikir belki hiç gelmez 4 3 Yanıtla
  • x kişisi: ya bu adam süper bir sene oynatır sonra 100 milyon euro ya satarız off süper ya... 2 3 Yanıtla
    hahaha: gercek diyorsan Komik gercek degilse daha komik 2 1
  • oğuzkaan özyaykut: geçen seneki şaibe kalkmadan gs liliğimi iptal ediyorum.ne maça giderim ne ürün alırım.bana rize maçını açıklayın dünya izledi rezaleti.böylede olmazki 1 3 Yanıtla
    UltraAslan : Hadi L e nnnnnnn 2 1 Kaya: Trol seniii 1 1 ed: sen zaten gs li değilsin hangi kuşsun söyle onu bilelim 1 1 hakem : geçen sene Galatasarayın ilk yarıda oynadığı maçların hakem hatalarını ve fenerbahçe maçında rakibin bile kabul ettiği bariz hataları vara bile gitmeye duyulmayan pozisyonları açıklarsan bende sana rize maçını açıklarım. birde en çok sesi çıkan 3 kulubün hakemlerde hata yapabilir sözünü unutmayalım 1 0
  • Knsn: Artik emekli oldu o yuzden 1 2 Yanıtla
  • ed: geliyor sıkıntı yapmayın ama bir orta saha almadan falcao gelse ne olur 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement