Fenerbahçe antrenmanındaki görüntüsü çok konuşulmuştu! Ozan Tufan'ın İngiltere'de kaç kilo verdiği öğrenildi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe antrenmanındaki görüntüsü çok konuşulmuştu! Ozan Tufan'ın İngiltere'de kaç kilo verdiği öğrenildi

Ağustos 2021'de Fenerbahçe'nin Watford'a kiraladığı Ozan Tufan, Premier Lig'de 6 ay geçirdikten sonra yeniden sarı-lacivertli takıma döndü. Fenerbahçe'yle ilk antrenmanına çıkan milli futbolcu fit görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekti. Ozan Tufan'ın 93 kilo olarak gittiği İngiltere'den 84 kiloya düşerek geri geldiği ortaya çıktı.

03.02.2022 21:12  Güncelleme: 21:16

Ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, sezon başında Watford'a zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladığı Ozan Tufan'ı geri çağırdı. Sezon sonuna kadar sarı-lacivertli formayı giyecek milli futbolcudaki fiziksel değişim gündem oldu.

İNGİLTERE'DE 9 KİLO VERDİ

Ağustos 2021'de Watford'a kiralanan Ozan Tufan, 6 ay sonra sarı-lacivertlilerle ilk antrenmanına çıktı. Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı bilgiye göre, oldukça kilo verdiği dikkatler kaçmayan milli futbolcunun, 93 kilo gittiği İngiltere'de 9 kilo verdiği ve 84 kiloya kadar düştüğü öğrenildi.

Fenerbahçe antrenmanındaki görüntüsü olay olmuştu! Ozan Tufan'ın İngiltere'de kaç kilo verdiği ortaya çıktı
2021- Ozan Tufan
Fenerbahçe antrenmanındaki görüntüsü olay olmuştu! Ozan Tufan'ın İngiltere'de kaç kilo verdiği ortaya çıktı
2022 - Ozan Tufan
Fenerbahçe antrenmanındaki görüntüsü çok konuşulmuştu! Ozan Tufan\'ın İngiltere\'de kaç kilo verdiği öğrenildi

Son Dakika Spor Fenerbahçe antrenmanındaki görüntüsü çok konuşulmuştu! Ozan Tufan'ın İngiltere'de kaç kilo verdiği öğrenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement