Fenerbahçe'den olaylı maç sonrası ilk açıklama: Devletimiz bizimle beraber - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den olaylı maç sonrası ilk açıklama: Devletimiz bizimle beraber

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Trabzonspor maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili Trabzon Havalimanı'nda açıklamalar yaptı. Kızılhan, gergin bir akşam yaşandığını belirterek devletin desteğini vurguladı ve taraftarlara sakin olmaları çağrısında bulundu.

18.03.2024 08:52  Güncelleme: 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Trabzonspor maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili Trabzon Havalimanı'nda açıklamalar yaptı.

"ÇOK GERGİN BİR AKŞAM YAŞIYORUZ"

Burak Çağlan Kızılhan, "Çok gergin bir akşam yaşıyoruz. Çok fazla konuşup gerginliğini artırmak istemiyorum. Devletimizin tavsiyesi üzerine burada açıklama yapıyoruz." dedi.

"CUMHURBAŞKANIMIZ, DEVLETİMİZ BİZİMLE BERABER"

Fenerbahçeli yönetici, "Yaşananları hep beraber gördük. Olayların başından beri Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız, Devletimiz, Emniyet Müdürlerimiz, Trabzonsporlu yöneticiler hep bizle beraberdi." ifadelerini kullandı.

"ŞU AN ADLİ BİR VAKA"

Taraftarlara seslenen Kızılhan, "Taraftarımızın öfkesini, sinirini anlıyorum. Sakin olmamız gerekiyor. Şu an adli bir vaka. Gerekli açıklamaları, gereken zamanlarda yapacağız. Taraftarlarımıza sesleniyorum, bütün takım sağ salim uçakta. İstanbul'a doğru yola çıkacağız." diyerek sözlerini noktaladı.

Fenerbahçe\'den olaylı maç sonrası ilk açıklama: Devletimiz bizimle beraber
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den olaylı maç sonrası ilk açıklama: Devletimiz bizimle beraber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Necati Kaya: Rüzgar eken fırtına biçer. Ancak sizin zaten orayı kışkırtmak icin geldiğiniz o kadar belliki. Aynı şeyi GS şampiyon oldugu bir yılda yapmisti. 4 saat Saraçoğlu stadı cevresinde kirılmadik cam,devrilmedik otomobil kalmamiştı. Şimdi akkaşık ,veya kuzu rolune girmeyin. 19 85 Yanıtla
    Serkan Polat: Ulan ts ilk yarida bizi kadikoyde yendi sahanin ortasinda sevinc naralari attilar ugurcani havaya atip duruyorlardi biz niye kiskirmadik onun cevabini ver 61 7 UnDrGLsN: Neye kışkırtmaya geldiler asıl bir hafta boyunca gs ye kıyakçılık yapmak için ortamı geren sizdiniz.5 yerken horon tepiyordunuz siz her zaman böylesiniz gs nin stepnesi yamağı oldunuz 52 9 Mehmet gönül: Tirabzon bu lige fazla Bursa gibi ait olduğu yerde olması gerekiyor ama kollanıyor nereye kadar böyle devam edecek dün resmen utanç vericiydi ama insan olanlar UTANDI 34 6 ÖZTAŞ SERVİS: Ne oldu cinconlu hevesiniz kursağınızda mı kaldı :) 9 5
  • H celik: Şapkadan Tavşan çıkacak diyen baki noldu sesin çıkmıyor geçen hafta yanağızla konuşuyordun hayırdır? Bak şapkadan ne çıktı gördünmü sayende 8 0 Yanıtla

Advertisement