Hacıosmanoğlu'ndan Fenerbahçe'nin Otobüs Şoförüne Transfer Teklifi - Son Dakika
Spor

Hacıosmanoğlu'ndan Fenerbahçe'nin Otobüs Şoförüne Transfer Teklifi

Hacıosmanoğlu\'ndan Fenerbahçe\'nin Otobüs Şoförüne Transfer Teklifi

Trabzonspor Başkanı, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran'a transfer teklifinde bulundu.

07.04.2015 18:38  Güncelleme: 11:53

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran'ı tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'nde ziyaret etti.

"ALLAH, SENİ AİLENE BAĞIŞLADI"

Kıran'a 'geçmiş olsun' dileklerini ileten İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bu saldırı bizleri son derece üzmüştür. Allah seni ailene bağışladı. Tekrar geçmiş olsun diyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmanı diliyorum" dedi.

"BİZİMLE ÇALIŞMANI İSTERİZ"

Fenerbahçe Kulübü, faciayı önleyen otobüs şoförü Ufuk Kıran'a iş teklifi götürmeye hazırlanırken, kahraman şoförü dün hastanede ziyaret eden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da, "Bizimle çalışmanı isteriz" dedi. Bir iki gün içerisinde taburcu olacağı açıklanan Kıran ise, "İyileşeyim, bakarız" yanıtını verdi.

TRABZONSPOR FORMASI HEDİYE ETTİ

Hacıosmanoğlu, Kıran'a ayrıca futbolcuların imzaladığı bordo-mavili Trabzonspor forması hediye etti.





Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Hacıosmanoğlu'ndan Fenerbahçe'nin Otobüs Şoförüne Transfer Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • TC SİVAS MHP VATAN: ts başkanı deli gibi yürüyor bi acayip adam 20 6 Yanıtla
  • tuh: başkana bak masal ve hikaye okuyor. . . ortamı aylardır senelerdir ger as kes yak yık arkandaki ağa babalarından destek al milleti gaza getir sonrada 3 veya 5 garadenizli gaza gelsin . . . olan olsun sonra çiçek götür. . . ayıp ayıp 8 6 Yanıtla
  • H.: Şu böyle o şöyle demeyin biz insanız ya bırakın çekişmeyi o onu dedi bu bunu dedi her iki takımda güzel şekilde mesajlar veriyo belki şöförde kendi başına kötü bişi geldi ama ALLAH (C. C) Ona ne kapılar aştı “Allah şöyle buyurur: ‘Sevmediğiniz bir şey sizin için iyi ve sevdiğiniz bir şey de sizin için kötü olabilir. (Gerçeğin ne olduğunu) siz bilmeseniz de Allah bilir. ’ (Bakara 216)Yani öyüzden inşallah bu iki büyük külübünde artık barışcık mesajlar versin kavgaya kan dökmeye ne gerek var insan olalım (bu arada Beşiktaşlıyım) önemli olan spora sporca yaklasmak. 12 1 Yanıtla
  • gs: Kaç para verdin bu memlekete para adaletir 0 10 Yanıtla
  • Ekrem İnci: paralel yapmıştır paralel. 6 3 Yanıtla
  • dayı: oğlum ana sayfada diğer göz gözüküyor naptınız lan aynadan mı çektiniz fotoğrafını 5 2 Yanıtla
  • qqq: NE İŞ VERECEKSİN TAHSİLATÇILIKMI. 2 2 Yanıtla
  • kayra: Ters açıdan çekilmiş resim koltuk prize bakın anlarsınız. ..?????? 2 1 Yanıtla

Advertisement