Fenerbahçe taraftarların şikayetine kulak verdi! Dünyaca ünlü kaleci Keylor Navas için tüm şartları zorlayacak - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe taraftarların şikayetine kulak verdi! Dünyaca ünlü kaleci Keylor Navas için tüm şartları zorlayacak

Genç kalecisi Altay Bayındır'ın tutarsız performansı sonrası Fenerbahçe gündemine kaleci transferini aldı. Çalışmalara start veren sarı-lacivertliler, dünyaca ünlü eldiven Keylor Navas'a gözünü dikti. Kosta Rikalı kaleciyi kadroya katmak için yönetim tüm şartları zorlayacak.

25.01.2023 09:29  Güncelleme: 09:35

Süper Lig'de liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır'ın performansı tartışılmaya devam ediyor. Genç eldivenin dalgalı perforomansı sonrası sarı-lacivertliler, dünyaca ünlü kaleci Keylor Navas'ı renklerine bağlamak için harekete geçti.

ALTAY'IN YERİNE NAVAS

Fanatik'te yer alan habere göre, Samet Akaydin transferini yaparak savunma hattını güçlendiren Fenerbahçe, sol bek ve kaleci transferi için düğmeye bastı. Altay Bayındır'ın tartışma yaratan performansı sonrası kaleci konusunda kendini ispatlamış bir isme yönelen sarı-lacivertliler, Keylor Navas'ı transfer etmek istiyor.

PREMIER LİG'DEN TALİBİ VAR

Paris Saint-Germain'de forma şansı bulamayan ve takımdan ayrılmak isteyen Kosta Rikalı için Fenerbahçe'nin tüm şartları zorlayacağı belirtildi. Deneyimli eldivene Premier Lig ekibi Nottingham'ın da ilgi gösterdiği ancak sarı-lacivertlilerin ciddi bir teklifle ibreyi kendine çevirebileceği ifade edildi.

Fenerbahçe taraftarların şikayetine kulak verdi! Dünyaca ünlü kaleci Keylor Navas için tüm şartları zorlayacak

Son Dakika Spor Fenerbahçe taraftarların şikayetine kulak verdi! Dünyaca ünlü kaleci Keylor Navas için tüm şartları zorlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement