Fenerbahçe, Umut Nayir'i kadrosuna kattı! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Umut Nayir'i kadrosuna kattı!

Fenerbahçe, transfer çalışmaları kapsamında Umut Nayir'i renklerine bağladığını duyurdu. 30 yaşındaki forvet, Ümraniyespor'da geçtiğimiz sezon 17 gol 3 asistlik performans sergilemişti. Umut Nayir, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada beklentilerin üstesinden gelmek için mücadele edeceğini belirtti. Transferin resmiyet kazanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilen oyuncunun kontrolleri tamamlandı.

11.07.2023 21:12  Güncelleme: 21:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Umut Nayir'i renklerine bağladığını resmen duyurdu. Geçtiğimiz sezon Ümraniyespor formasıyla 17 gol 3 asistlik katkı sağlayan 30 yaşındaki forvet, imza sonrası kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada "Beklentilerin üstesinden gelmek için sonuna kadar mücadele edeceğim" ifadelerini kullandı.

UMUT NAYİR İLE 2+1 YILLIK KONTRAT YAPILDI

Transferle ilgili Fenerbahçe'den yapılan açıklamada Umut Nayir ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

Fenerbahçe, Umut Nayir'i kadrosuna kattı! İşte Milli golcünün ilk sözleri

UMUT NAYİR: BEKLENTİLERİN ÜSTESİNDEN GELMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİM

Transferin resmiyet kazanmasının ardından kulüp televizyonuna konuşan Umut Nayir, "Tabii ki mutlu ve gururluyum, heyecanlıyım aynı zamanda. Koca bir aile, büyük sorumluluklar... Hepsine hazırım. Beklentilerin üstesinden gelmek için sonuna kadar mücadele edeceğim." sözlerini sarf etti.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Öte yandan Fenerbahçe, Umut Nayir'in sağlık kontrolünden de geçirildiğini bildirdi. Sarı-Lacivertliler konuyla ilgili yaptığı duyuruda, "Kulübümüzün yeni transferi Umut Nayir, sağlık kontrolünden geçti. İlk olarak kan tetkikleri yapılan milli oyuncu; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Golcü oyuncunun sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe, Umut Nayir'i kadrosuna kattı! İşte Milli golcünün ilk sözleri

GEÇTİĞİMİZ SEZON EN ÇOK GOL ATAN YERLİ FUTBOLCUYDU

Geride bıraktığımız sezon kiralık formasını giydiği Ümraniyespor'da gösterdiği performansla dikkat çeken Umut Nayir, ligde 17 gol 3 asistlik katkı vermişti. 30 yaşındaki Umut Nayir, Süper Lig'de 2022-23 sezonunun en çok gol atan yerli futbolcusu unvanını almıştı. Deneyimli forvet daha önce Beşiktaş forması da giymişti.

Fenerbahçe, Umut Nayir\'i kadrosuna kattı!

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Umut Nayir'i kadrosuna kattı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement