Fenerbahçe'ye gözdağı veren Mathieu Valbuena, Sarı-Lacivertli taraftarları kızdırdı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'ye gözdağı veren Mathieu Valbuena, Sarı-Lacivertli taraftarları kızdırdı

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde D Grubu'ndaki rakibi Oylmpiakos'un yıldızı Valbuena, Perşembe günü oynanacak maç öncesi eski takımına karşı dikkat çeken paylaşıma yer verdi. Valbuena, Asteras maçından sonra, "Bugün iyi oynadık ve zafer kazandık. Şimdi sıra Fenerbahçe'de" yaptığı paylaşımla Sarı-Lacivertli taraftarların tepkisin çekti.

27.09.2021 12:18  Güncelleme: 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanarya'nın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Olympiakos, ligde oynadığuı Asteras maçını 2-0'lık skorla kazandı. Liderlik koltuğuna oturan Olympiakos'ta eski Fenerbahçeli Valbuena'dan maç sonrası dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Fenerbahçe'ye gözdağı veren Valbuena, Sarı-Lacivertli taraftarları kızdırdı

"SIRA FENERBAHÇE'DE"

Cumhuriyet'in aktardığı habere göre; Valbuena, Asteras maçından sonra sıranın Fenerbahçe'de olduğunu belirten bir paylaşım yaptı. Fransız yıldız, Valbuena, "Bugün iyi bir zafer kazandık. Şimdi Avrupa Ligi'nde sıra Fenerbahçe'de" dedi. Bu açıklamaya Fenerbahçeli taraftarlar tepki gösterdi.

Fenerbahçe'ye gözdağı veren Valbuena, Sarı-Lacivertli taraftarları kızdırdı

KADIKÖY'E GELECEK

Fenerbahçe ve Olympiakos arasındaki karşılaşma, Perşembe günü Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele 19.45'te başlayacak.

Fenerbahçe\'ye gözdağı veren Mathieu Valbuena, Sarı-Lacivertli taraftarları kızdırdı

Son Dakika Spor Fenerbahçe'ye gözdağı veren Mathieu Valbuena, Sarı-Lacivertli taraftarları kızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Volkan Emin: Bugün hep beraber iyi bir galibiyet elde ettik. Haydi şimdi bu haftaki avrupa ligi maçına hazırlanalım Yazmış. Kötü bir şey yok yan7 61 6 Yanıtla
  • murat atis: Adam kendi kalesine gol atacak değil ya .tabiki õnundeki maça bakıcak her futbolcu bu lafı kullanmıyormu.cahillik dizboyu 5 0 Yanıtla

Advertisement