Fenerbahçeli Fernandao, Cruzeiro ile Anlaşmaya Vardı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Fernandao, Cruzeiro ile Anlaşmaya Vardı

Fenerbahçe, 1,6 milyon euro karşılığında Fernandao'yu Brezilya ekibi Cruzeiro'ya 2 yıllığına kiraladı.

21.12.2017 11:09

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fernandao'nun, Cruzeiro'ya transferi an meselesi…

Brezilya basınında yer alan habere göre, Çarşamba günü toplantı gerçekleştiren iki kulüp yetkilileri anlaşma sağlarken 30 yaşındaki futbolcunun kiralık olarak 2 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

YILLIK 800 BİN EURO ÖDEYECEKLER

Brezilyalı forvet için Cruzeiro'nun, Fenerbahçe'ye yıllık 800 bin euro ödeyeceği öğrenilirken futbolcunun haklarının yüzde 75'i ise Brezilya ekibinde olacak.

18 MAÇTA 12 GOL

2014 yılında Atletico Paranaense'den Bursaspor'a transfer olan golcü futbolcu, yeşil beyazlı kulüpteki ilk sezonunda 18 maçta 12 gol atma başarısı göstermişti.

2015 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan tecrübeli forvet, geçen sezondan bu yana yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sahalardan uzak kaldı.

Fenerbahçeli Fernandao, Cruzeiro ile Anlaşmaya Vardı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Fernandao, Cruzeiro ile Anlaşmaya Vardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ALBATROS: Fener'in Gönlümde Ayrı Yeri Var Severim Başarıya Koşması Tüm Takımlar Gibi İstediğim Arzu Ettiğim Bir Duygumdur Lakin Son Dönemde KUDÜS Kararları İçin BM Kerim Aldığı Başarılı Kararı Candan Destekliyor Başarılarınızın Daim Olması İçin Dua Ediyorum Amma Velakin Acı Gerçekki Bizim Ülkemizin Entelleri Aydınları Vede Koyunları Tarafından Hayranlıkla Desteklenen Fino Köpegi Trump Ve İsrail'in Bu Anlaşmaya Darbe Vurmasına Çalışmasınıda Esefle Kınıyorum 4 1 Yanıtla
    Ugur: Konuyu nerden almis nereye koymusun valaha helal olsun tam beyaz tv yorumcususun 5 1

Advertisement