Fernandao: Küçük Detaylar... - Son Dakika
Spor

Fernandao: Küçük Detaylar...

Fernandao: Küçük Detaylar...

Bursaspor'un forvet oyuncusu Fernandao, Galatasaray karşısında küçük detaylar nedeniyle kazanamadıklarını söyledi.

01.02.2015 23:02

Bursaspor'un Galatasaray'a karşı ikinci golünü atan Fernandao, Lig TV'ye yaptığı açıklamada galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

Çok iyi oynadıklarını belirten Fernandao, "Galatasaray'a karşı oynamak her zaman zordur, özellikle deplasmanda. Maçın çoğunluğunda daha iyi oynayan taraftık. Elimizden geleni yaptık. Küçük detaylar maçın sonucunu belirliyor. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Performansım tamamen çalışmanın ürünü. Hem idmanda hem maçta elimden geleni yapıyorum. Hala yüzde yüz düzeyde değilim. Hala kendimi geliştirebilirim." ifadelerini kullandı.

"İKİ PUAN KAYBETTİK"

Çok iyi bir maç çıkardıklarını düşünen Şamil Cinaz ise "Seyir zevki yüksek olan maç oldu. Oyun hakimiyeti, pozisyon bulma konusunda biz üstündük. İlk 15 dakikada yüzde yüzlük dört pozisyon var. Şanssız bir penaltıyla berabere bitti. İki puan kaybettik. Hedefimiz üst sıralar. Bu yolda devam ederek sezon sonunda nerede olacağımızı göreceğiz." diye konuştu.

Güzel bir maç olduğunu söyleyen Bekir Yılmaz, "İki takımı da tebrik etmek lazım. Hem üstün bir mücadele vardı hem de oynamaya çalıştık. Biz oynadığımız oyunla keyif vermek istiyoruz. Maça çok üstün başladık. Çok pozisyon bulduk ama bir anlık dalgınlıktan golü yedik. İkinci yarıda golleri bulduk, 3 ya da 4'ü de bulabilirdik. Penaltıdan sonra 10 kişi kalınca ister istemez geriye çekildik. 10 kişi kalınca bile pozisyon bulduk. Üç puan almak istedik ama bir puanla dönüyoruz." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Fernandao: Küçük Detaylar... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement