Futbol: Kadınlar 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Futbol: Kadınlar 1. Ligi

Futbol: Kadınlar 1. Ligi

Kadınlar 1. Ligi takımlarından Derince Belediyespor, yarın sahasında karşılaşacağı Marmara Üniversitesi Spor maçının hazırlıklarını tamamladı

07.12.2013 11:22

Kadınlar 1. Ligi takımlarından Derince Belediyespor, yarın sahasında karşılaşacağı Marmara Üniversitesi Spor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Hasan Alemdaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kadrolarında kart cezalısı veya sakat futbolcu bulunmadığını ifade ederek, ara transfer döneminde 4 futbolcunun lisansını çıkaracaklarını söyledi.

Lisansları çıkarılacak futbolcularla daha dirençli ve geniş bir kadroya sahip olacaklarını belirten Alemdaroğlu, antrenmanlarda futbolcunun performansından memnun olduğunu kaydetti.

Alemdaroğlu, Marmara Üniversitesi Spor karşısında "kesin" galip gelmeleri gerektiğini dile getirerek, "Rakiplerimizin hepsi onları yendi. Bu maçı kazanırsak avantaj elde edeceğiz. Gelecek hafta da Adana İdmanyurduspor'la mücadele edeceğiz. Oradan da puan aldığımız takdirde sıralamada ilk 3 içinde yer alacağız. Fikstür avantajına sahibiz, ligin ikinci devresinde rakiplerimizle sahamızda mücadele edeceğiz. Bu bizim için avantaj" ifadesini kullandı. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Kadınlar 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement