Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

TUSAF Başkanı Özmen: "Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği ve Un Tebliği ile bugünden itibaren satışa sunulacak unun ve ekmeğin her evresi 'sağlık' kodlarına sahip olacak"

01.07.2013 15:52

Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor'un teknik direktörü Mehmet Bulut, "Öncelikli olarak hedefimiz ligi birinci olarak bitirebilmek" dedi.

İnegölspor tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Mehmet Bulut, futbolcuların şu günlerde çok yüksek fiyatlar istediklerini belirtti.

"Çok acele etmeden kulübümüzün yapısına, bütçesine uygun oyuncular alacağız" diyen Bulut, şunları söyledi:

"Önemli olan isabetli transfer yapabilmek. 22 Temmuz'a kadar zamanımız var, bu süreyi değerlendirerek transferleri gerçekleştireceğiz. Öncelikle yapılan transferler, menajerimiz ve sayın başkanımızla birlikte bizim bilgimiz dahilinde yapılıyor. Geçtiğimiz yıl da aynı şekilde transferler yaptık. Bu yıl da aynı. Şu ana kadar dış transferde 4 transfer yaptık. 7-8 oyuncu daha almayı da düşünüyoruz."

Planların dışında gelişen olaylar olduğunu, gitmesini istemedikleri birkaç oyuncuyu kaybettiklerini belirten Bulut, "Bunlar bizim için bir kayıp, ama bunların yerini dolduracak oyuncular alma gücümüz de var. Çok acele etmeden kulübümüzün yapısına, bütçesine uygun oyuncular alacağız. Geçtiğimiz yıl büyük sıkıntılar çektik alternatif oyuncular konusunda. Bu yıl bu sıkıntıları çekmemek için ince eleyip sık dokuyoruz. Önemli olan isabetli transfer yapabilmek" diye konuştu.

Kadroda revizyon

Basın mensuplarının "Kadroda ciddi bir revizyon yaşanacak. Bu tarz revizyonların yapıldığı takımlarda daha önce çıkış ve düşüşler yaşandı. Siz de gelecek sezon planlamanızda zorlanacağınızı düşünüyor musunuz?" sorusuna Bulut, şöyle yanıtladı:

"Geçtiğimiz yıl da biz aynı politikayı izledik. Bu yıl da çok sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Öncelikli olarak hedefimiz ligi birinci olarak bitirebilmek. Geçen yıl da lige başlarken bu şekilde başladık. İnşallah yapılacak transferlerle bunu gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi yönetimin, taraftarın, sizlerin katkılarıyla İnegölspor layık olduğu yere gelecektir."

Kulüp başkanı Korkmaz

Kulüp başkanı İlhan Korkmaz ise daha önce sözleşme yeniledikleri Oğuz Kocabal'ın Ankaraspor'a transfer olabileceğini belirtti.

Korkmaz, şöyle konuştu:

"Oğuz ile biz sözleşmemizi uzatmıştık. Ama PTT 1. Lig takımlarından Ankaraspor ile bir görüşmesi olmuştu. Sözleşmeyi uzatırken de zaten bu bilinçle uzatmıştık. 'Başkanım ben sizden 10 gün süre istiyorum' demişti. 'PTT 1. Lig ekiplerinden ciddi bir teklif gelirse ben müsaade isteyeceğim' şeklinde bir görüşmemiz oldu. Bu süre zarfında da Ankaraspor ile Oğuz'un bir görüşmesi oldu. Herhalde anlaşmaya yönelik bir neticeye doğru gidildi. Oğuz Kocabal kardeşimiz büyük ihtimalle önümüzdeki yıl bizimle birlikte olmayabilir." - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement