Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

İnegölspor Kulübü Başkanı Korkmaz: "Bundan sonra yapacağımız 7 transferin 7'sinde de çok ince eleyip sık dokuyacağız"

13.07.2013 16:33

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor'un kulüp başkanı İlhan Korkmaz, "Bundan sonra yapacağımız 7 transferin 7'sinde de çok ince eleyip sık dokuyacağız" dedi.

Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından gerçekleştirilen kura çekimiyle kırmızı ve beyaz gruplarda yer alan takımların belirlendiğini hatırlattı.

Beyaz Grubun zor olduğunu dile getiren Korkmaz, "Maçlar sahada kazanılır. Çıkar, sahada mücadelemizi yaparız. İyi neticeler alacağımıza inanıyorum. Şu anda hedefe oynayacak kağıt üzerinde 7-8 takım gözüküyor. Durumun böyle olması avantaj da dezavantaj da olabilir" ifadesini kullandı.

Sezonu iyi bir yerde bitirmek istediklerini vurgulayan Korkmaz, çekişmeli geçecek mücadeleler sonunda Beyaz Grubu şampiyon tamamlayacak ekibin, Kırmızı Grubun birincisinden puan olarak çok geride kalacağını tahmin ettiğini belirtti.

Bir gazetecinin, "Grubun zorluğu, transfer politikanızı değiştirir mi?" sorusunu yanıtlayan Korkmaz, şöyle konuştu:

"Diğer grupta da olsak aynı mevkilere, aynı kalitede adamlar almaya çalışacaktık. Şimdi bu daha da zorunluluk haline geldi. Çünkü bu grupta alt sıralara da inebilirsiniz. Bundan sonra yapacağımız 7 transferin 7'sinde de çok ince eleyip sık dokuyacağız. Önümüzdeki günlerde görüştüğümüz arkadaşları İnegöl'e çağıracağız. İnşallah iyi transferler yapıp iyi neticeler alırız." - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement