''Açını değiştir'' denilen futbol yorumcusu, yarı çıplak kız arkadaşını yanlışlıkla canlı yayında gösterdi - Son Dakika
Spor

''Açını değiştir'' denilen futbol yorumcusu, yarı çıplak kız arkadaşını yanlışlıkla canlı yayında gösterdi

Futbol yorumcusu Juan Francisco Rueda, canlı yayın sırasında stüdyodan ''Açını değiştir'' talimatı gelmesiyle birlikte yanlışlıkla kız arkadaşını yarı çıplak bir şekilde gösterdi.

12.09.2023 13:13  Güncelleme: 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbol yorumcusu Juan Francisco Rueda, Arjantin'de kaldığı otel odasında canlı yayına bağlandığı sırada kamera açısını değiştirmeye çalıştı. Arkada yarı çıplak duran sevgilisini fark etmeyen yorumcu, yayını izleyen herkesin sevgilisini o şekilde görmesine sebep oldu.

SEVGİLİSİ GİYİNİRKEN YAKALANDI

Video, Rueda'nın Ekvador'un deplasman formasını giyerken stüdyodaki iki meslektaşıyla sohbet ettiği anları gösteriyor. Bir sunucu, "İşte Juan Francisco milli takım formasıyla. Biraz arka ışığınız var, bir şeyler yapabilir misiniz?" Rueda daha sonra telefonundaki kamera modunu değiştiriyor gibi görünüyor ve kadın otel odasında giyinirken görülüyor.

"BU GÖRÜNTÜYÜ DEĞİŞTİRİN"

Daha sonra hemen olaya müdahale eden yorumcu, "Orada çıplak birisi var, dikkatli olun! Bu görüntüyü değiştirin." ifadelerini kullandı ve bağlantıyı sonlandırdı. Olaydan sonra internet üzerinden Rueda'nın evli olmasına rağmen ilişki yaşadı iddiaları ortaya atılınca, kimliğinin resmini yayınlayarak bekar olduğunu ispatlamak zorunda kaldı.

Futbol yorumcusu canlı yayın sırasında otelde yanlışlıkla yarı çıplak kız arkadaşını gösterdi
Futbol yorumcusu canlı yayın sırasında otelde yanlışlıkla yarı çıplak kız arkadaşını gösterdi
'Açını değiştir' denilen futbol yorumcusu, canlı yayında yanlışlıkla yarı çıplak sevgilisini gösterdi
\'\'Açını değiştir\'\' denilen futbol yorumcusu, yarı çıplak kız arkadaşını yanlışlıkla canlı yayında gösterdi

Son Dakika Spor ''Açını değiştir'' denilen futbol yorumcusu, yarı çıplak kız arkadaşını yanlışlıkla canlı yayında gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement