Galatasaray'da Başkan Adayları Kimler? - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Başkan Adayları Kimler?

Galatasaray\'da Başkan Adayları Kimler?

Başkan Ünal Aysal'ın katıldığı programda aday olmayacağını açıklamasıyla yeni başkanın kim olacağı merak konusu.

25.09.2014 13:01

Galatasaray'ın 25 Ekim'de gerçekleştireceği Galatasaray Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda aday olmayacağını açıklayan Ünal Aysal'ın yerine aday olacak isimler belli oluyor.

Aysal'ın TRT'de yaptığı açıklamadan önce Alp Yalman resmen adaylığını açıklamıştı. Yine adaylığa en yakın isimlerden biri olan Faruk Süren, dün yaptığı açıklamada henüz hiçbir şeyin belli olmadığını belirtmesine rağmen Aysal'ın aday olmayacağını açıklamasıyla eski başkanın yeniden aday olması bekleniyor.

Galatasaray'ın eski başkanlarından Faruk Süren’e başkanlık, Ali Dürüst’ün ikinci başkan ve Abdürrahim Albayrak’ın yönetimde olacağı bir liste için baskılar yoğunlaştı.

Bir diğer iddia da Ünal Aysal'ın yönetimden çıkardığı isim Ali Dürüst'ün de adaylığını açıklamasının kulüpte sürpriz olmayacağı şeklinde.

Şu an resmi olarak başkanlık adaylığını açıklayan tek işsim olan Alp Yalman'ın da yönetim listesinde isimler şekillenmeye başladı.

Kolları sıvayan Alp Yalman, Sedat Doğan, Doğan Sarıbeyoğlu, Levent Yücel ve Taner Aşkın’ı listesine aldı.

Sedat Doğan’ın yanı sıra Divan Kurulu toplantılarında Ünal Aysal’a en sert eleştirileri yönelten isimlerden biri olan Taner Aşkın’ın da Yalman'ın listesinde yer alması muhalif bir yönetim iddialarını güçlendirdi.

Alp Yalman'ın oluşturduğu yönetim listesinde yer alan Taner Aşkın, Adnan Polat başkanlığındaki yönetimde de yer alıyordu.

Resmi olarak başkanlığı açıklayan Alp Yalman hakkında merak edilen her şey burada...Size göre Galatasaray'ın yeni başkanı kim olmalı?

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Başkan Adayları Kimler? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • İsmail Güney: Başkan 4 Yıldızı Takacak 4 Senedir Ünal aysal Takımın başında Bi kere Şampiyon olmustur o da fatih terim in kurdugu takımdır ünal aysal en iyi başarıyı fatih terim i gönderdiğinde başarılı olmustur onun haricinde ünal aysal hiçbir başarısı yokdur o kulübün başına laik olan insanlar gelsin yatırımlarını dışarıya yapma Fatih Terim Gibi Üstadları Harcadıysan Senin Gibi İnsanların Klüb başında olmasına Üzülüyorum İtalyan yolladınız İtalyan Hoca Getirdiniz 0 0 Yanıtla

Advertisement