Galatasaray'da Başkan Adayları Liste Hazırlıklarını Hızlandırdı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Başkan Adayları Liste Hazırlıklarını Hızlandırdı

Galatasaray\'da Başkan Adayları Liste Hazırlıklarını Hızlandırdı

Galatasaray'da seçim süreci başladı ama sarı kırmızılı camiadaki kaotik ortam kolay kolay dineceğe benzemiyor.14 Mayıs'ta yapılacak seçimde başkan adayı sayısı şimdilik üç.

07.04.2011 17:00

Galatasaray'da seçim süreci başladı ama sarı kırmızılı camiadaki kaotik ortam kolay kolay dineceğe benzemiyor.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimde başkan adayı sayısı şimdilik üç. Mehmet Helvacı, Ünal Aysal ve Cemal Özgörkey liste oluşturma hazırlıklarına fazlasıyla hız vermiş durumdalar. Adaylar bir yandan güçlü bir ekip oluşturmak için çaba gösterirken, bir yandan da, sarı kırmızılı kulübün içinde bulunduğu durumdan ötürü kulüp tüzüğüne ve hukuka aykırı davranmamak için kafa yoruyor.

Mali Kongre için alınan yürütmeyi durdurma kararının ardından eski tüzük, yeni tüzük ve mahkeme kararı sonrasında oluşan çelişkiler sarı kırmızılı camiada her kafadan bir ses çıkmasına neden oluyor. Mali kongre için alınan yürütmeyi durdurma kararının seçime de etki edeceği ve 17 Mayıs'ta yapılacağı ilan edilen seçimin de tehlikeyi girdiği iddiaları sarı kırmızılı camiaya bomba gibi düşdü. Ancak kulüp üyesi birçok hukukçu, G.Saray Yönetim Kurulu'nun aldığı kararın mahkemeyi bağlamayacağını savunarak seçimin tehlikeye girmeyeceğini savundu. Ancak sonuçta oluşan bilgi kirliliği sarı kırmızılı camiadaki tartışmaları ve hizipleşmeleri her geçen gün artırıyor.

HELVACI ADAYLIK BAŞVURUSUNU CUMA GÜNÜ YAPIYOR

Başkan Adnan Polat ile düştüğü fikir ayrılığı sonrasında yönetimden ayrılan Mehmet Helvacı'nin adaylığı yarın kesinlik kazanacak. Mehmet Helvacı'nın ve ekibinin bu akşam yapılacak toplantı sonrasında adaylık için gereken 100 imzayı oluşturup, kulüp binasına başkan adaylığı için başvuruda bulunacak.

CEMAL ÖZGÖRKEY ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA HAZIRLIĞINI TAMAMLAYACAK

G.Saray'da başkan adaylığını resmen açıklayan ilk kişi olan Cemal Özgörkey de ekibini oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. Özgerköy'ün hafta sonu yapacağı toplantılar sonrasında, yönetim kurulu listesinin büyük bir bölümünü tamamlayacağı ve önümüzdeki hafta içinde listesinin bir bölümünü açıklayacağı öğrenildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Başkan Adayları Liste Hazırlıklarını Hızlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement