Galatasaray, 18 Yaşındaki Chelseali Tammy Abraham'ı İstiyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray, 18 Yaşındaki Chelseali Tammy Abraham'ı İstiyor

Podolski'nin de ayrılmasıyla forvet sayısı 1'e düşecek Galatasaray, Chelsea'nin 18 yaşındaki genç yıldızı Tammy Abraham'ı kiralamak için kolları sıvadı.

14.03.2017 17:20  Güncelleme: 18:57

Önümüzdeki sezon için forvet arayışına giren Galatasaray'ın bu sezonu Bristol City'de kiralık olarak geçiren Chelsea'li harika çocuk Tammy Abraham'ı kadrosuna katmak için çalışmalar yaptığı ileri sürüldü.

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

2015-2016 sezonunda Chelsea'de yalnızca iki maça çıkan ancak bu sezon kiralık gittiği Bristol City'de ortaya koyduğu harika performansla dikkatleri üzerine çeken Abraham İngiliz medyasına göre önümüzdeki sezon Sarı-kırmızılı formayı 'kiralık' olarak giyebilir.

TUDOR ÇOK İSTİYOR

Halihazırda yeterince forveti bulunmayan Galatasaray'ın, sezon sonunda Podolski'nin de ayrılmasıyla forvet sayısı 1'e düşecek. Hırvat çalıştırıcının güçlü ve ayağına hakim bir forvet olarak 19 yaşındaki Tammy Abraham'ı yönetimden istediği belirtildi. Chelsea'nin teknik direktörü Conte'nin Juventus'tan arkadaşı olan Hırvat teknik adamın bizzat bu transferle ilgileneceği de iddialar arasında.

CHELSEA BIRAKMAYABİLİR

Forvet konusunda bir sıkıntısı olmayan Conte'nin bu sezon çarpıcı istatistikler yakalayan genç futboluyu önümüzdeki sezon kadroda görmek istemesi durumu belirsizliğini korurken, İngiliz medyasına göre Chelsea, oyuncunun kulüp dışında bir 'Avrupa kupası' deneyimi kazanmasına sıcak bakıyor.

PERFORMANSI DUDAK UÇUKLATIYOR

19 yaşındaki forvetin Championship'te 18 gole yalnızca 32 maçta ulaşması dikkat çekiyor. Gücü ve top tekniği sayesinde asistlere de katkıda bulunan 'harika çocuk' Abraham önümüzdeki sezon Galatasaray'ın forvet sıkıntısına ilaç gibi gelmesi muhtemel.

(Futboo)

Galatasaray, 18 Yaşındaki Chelseali Tammy Abraham\'ı İstiyor
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray, 18 Yaşındaki Chelseali Tammy Abraham'ı İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement