Galatasaray'dan ayrılan Falcao, İspanya'da şov yapıyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan ayrılan Falcao, İspanya'da şov yapıyor

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra İspanyol ekibi Vallecano'ya giden Falcao, ikinci maçında da gol attı. Kolombiyalı forvet, Athletic Bilbao'yu 2-1 mağlup ettikleri maçta son saniyede kaydettiği golle takımını zafere ulaştırdı.

22.09.2021 11:00

Galatasaray'dan ayrılan Falcao, Vallecano'daki ikinci maçında da ağları sarstı. AA'nın aktardığı habere göre 76'da oyuna Lopez'in yerine oyuna girip, son saniyede kafa golü atan Falcao, takımına hayat verdi. Vallecano, puanını 10'a çıkararak 4. sıraya kadar yükseldi. Bilbao ise 9 puanla 6'ncı sırada kaldı.

Bir açıldı pir açıldı! Galatasaray'dan ayrılan Falcao, İspanya'da gol şov yapıyor

"HATA YAPTILAR"

Falcao'nun performansı İspanya'da gündem oldu. Galatasaray'ın Kolombiyalı forvetin sözleşmesinin feshetmesinin hata olduğu yazıldı. Fotomaç'ın aktardığı habere göre; Gol Coracol gazetesinde, "Falcao'nun gidişine izin verdiği için Galatasaray ile alay ediyorlar" manşeti atıldı.

Galatasaray\'dan ayrılan Falcao, İspanya\'da şov yapıyor

Son Dakika Spor Galatasaray'dan ayrılan Falcao, İspanya'da şov yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Veli B.: Hata değil, adam burada yan gelip yattı. Karakter problemi olan futbolcularda görülen bi sıkıntı. 102 3 Yanıtla
    Emin Baldaz: Galatasaray oynatamadi adamı samaroglanina cevirdiniz sistem yok hadi koçum parçala vur kır ile taktik veren bir terim ile mi oynayacak,adam profesyonel kardeşim GS nin bu konuda karakteri zayıf nettt 1 1
  • murat atis: Demekki neymiş turk takımları oynatamıyor 92 6 Yanıtla
  • Alim Bilge: Aldığı para haram zıkkım olsun. Bu adamdan nemalanan "yerlilere" de aynı şekilde. 44 7 Yanıtla

Advertisement