Jason Denayer, Fransa'dan ayrılıp ülkesine döndü - Son Dakika
Spor

Jason Denayer, Fransa'dan ayrılıp ülkesine döndü

Fransa'nın Lyon takımında forma giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Jason Denayer, Fransa'da bulunmak istemediğini belirterek Belçika'ya gitti.

22.03.2020 14:43  Güncelleme: 15:32

Fransa'da koronavirüsten dolayı vaka ve ölüm sayıları son günlerde hızlı bir şekilde artmaya başlarken Lyon forması giyen Galatasaray'ın eski oyuncusu Jason Denayer'den flaş bir karar geldi.

"SALGINDAN KORKTU"

Belçikalı savunma oyuncusu, koronavirüs nedeniyle Fransa'da bulunmak istemediğini belirtti ve ülkesine döndü. Lyon başkanı Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas, Denayer'in salgın nedeniyle oldukça korktuğunu ve bu yüzden Fransa'dan ayrıldığını açıkladı.

Jason Denayer, Fransa\'dan ayrılıp ülkesine döndü
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Jason Denayer, Fransa'dan ayrılıp ülkesine döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Bovies1928: Temizlik imandan gelir biz kişisel olarak hertürlü temizliğimize onem gosterelim takdiri illahi ALLAH ın yakalanırsakda kurtulamıcaz diye birşey yok manevi olarak herzaman güçlü olalım alınan tedbir ve kurallara uyalım.hastalığa yakalanmayanlarda mümkün oldugunca izole yaşamaya onem versin.gercekten ciddi bi konu ama panik herzaman yanlışa sürükler soğukkanlılığımızı ve metanetimizi herzaman koruyalım Derdi veren ALLAH dermanıda verir.. 0 0 Yanıtla
  • irfan04: belçikada da durum vahim 0 0 Yanıtla

Advertisement