Galatasaray'ın İstediği Denayer Lyon'a Transfer Oldu - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın İstediği Denayer Lyon'a Transfer Oldu

Lyon, Jason Denayer ile 4 yıllık sözleşme imzaladıklarını duyurdu. Fransız ekibi, Manchester City'e 3,5 milyon eurosu bonus olmak üzere toplamda 10 milyon euro bonservis ödeyecek.

21.08.2018 12:33  Güncelleme: 12:39

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen Jason Denayer, Olympique Lyon'a transfer oldu.

İngiliz ekibinden yapılan açıklamada, 2013 yılında Manchester City'ye transfer olan ancak hiç forma şansı bulamayan Belçikalı savunma oyuncusu Jason Denayer'in, Fransız temsilcisi Olympique Lyon ile anlaştığı kaydedildi.

BONSERVİS BEDELİ 10 MİLYON EURO

Olympique Lyon, Jason Denayer'in bonservisi için Manchester City'ye 10 milyon euro ödedi. Galatasaray'da iki sezon kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki futbolcu, birer kez lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Fransa Birinci Futbol Ligi'ne 2-0'lık Amiens galibiyetiyle başlayan Olympique Lyon, geçen hafta deplasmanda Reims'e 1-0 yenildi.

Galatasaray\'ın İstediği Denayer Lyon\'a Transfer Oldu

Son Dakika Spor Galatasaray'ın İstediği Denayer Lyon'a Transfer Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ?: Yapacak bisey yok biz 10 milyon euro veremeyiz denayer iyidi severdik falan ama o kadar yani mcity de zaten 2 kere kiralik verdi adamlar da salak degil en iyisini yaptirlar biz artik baska bir oyuncu bakacaz denayere de basarilar diliyorum. 5 1 Yanıtla

Advertisement