Şampiyon Galatasaray Joao Felix'i transfer etmek için harekete geçti - Son Dakika
Spor

Şampiyon Galatasaray Joao Felix'i transfer etmek için harekete geçti

Galatasaray, Atletico Madrid'de bonservisi olan ve sezonun ikinci yarısını Chelsea'de kiralık geçiren 23 yaşındaki Portekizli yıldız Joao Felix için transfer çalışmalarına başladı. Felix'in Galatasaray'ın sosyal medya hesabını takip etmesi, görüşmelerin olumlu geçtiğine işaret ediyor.

07.06.2023 23:57  Güncelleme: 00:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet'in 100. yılında 23. şampiyonluğunu kazanan Galatasaray'da kutlamalar devam ederken takviyeler için de çalışmalar son sürat devam ediyor. Avrupa'da başarılı olacak bir kadro kurmak isteyen Aslan'ın görüştüğü son isim gündemi altüst etti.

FELIX İÇİN TEKLİF

Sarı-Kırmızılılar, bonservisi Atletico Madrid'de olan ancak sezonun ikinci yarısını Chelsea'de kiralık geçiren 23 yaşındaki Portekizli yıldız Felix için harekete geçti. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, bu transferle bizzat ilgileniyor.

Yok artık Galatasaray! Joao Felix, Aslan oluyor

GECE YARISI TAKİBE ALDI

23 yaşındaki süperstar, Galatasaray'ın sosyal medya hesabını takibe aldı. Bu gelişme, görüşmelerin olumlu geçtiğine yönelik yorumlar yapılmasına neden oldu. Sarı-Kırmızılı taraftarlar Felix'in hesabını takip etmeye başladı.

Yok artık Galatasaray! Joao Felix, Aslan oluyor
Şampiyon Galatasaray Joao Felix\'i transfer etmek için harekete geçti

Son Dakika Spor Şampiyon Galatasaray Joao Felix'i transfer etmek için harekete geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement