Galatasaray Kulübü Olağan Divan Kurulu Toplantısı Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Galatasaray Kulübü Olağan Divan Kurulu Toplantısı Sona Erdi

Galatasaray Kulübü Olağan Divan Kurulu Toplantısı Sona Erdi

Galatasaray Kulübü Nisan ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı, bugün İstanbul Kongre Merkezi Beyazıt Salonu'nda yapıldı

13.04.2011 21:31

Galatasaray Kulübü Nisan ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı, bugün İstanbul Kongre Merkezi Beyazıt Salonu'nda yapıldı. Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'ın yönettiği toplantıda Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Toplantıda, yönetimden istifa eden ve başkan adayı olması beklenen Mehmet Helvacı ile başkan adaylığını daha önce duyuran Cemal Özgörkey de yer alırken, dün yaptığı basın toplantısıyla başkan adaylığını ilan eden Ünal Aysal ise katılmadı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, toplantıda yaptığı konuşmanın ardından salondan ayrıldı.

Divan Kurulu Başkanı Aktar, 7 Mayıs'ta çoğunluk sağlanamazsa, 14 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü seçim genel kurulunda 6 bin 987 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğunu bildirdi.

Aktar, aidatlarını yatırmış olan 6 bin 987 üyenin seçimde oy verme hakkına sahip olduğunu söylerken, başkan adaylarının da en geç 21 Nisan Perşembe günü mesai saati bitimine kadar başvurularını yapmış olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Bu arada Divan Kurulu, Mali Genel Kurul'la ilgili mahkemeden alınan yürütmeyi durdurma kararı ve ibra edilmeyen yönetim üyelerini seçime katılıp katılamayacakları konularına açıklık getirebilmek için bir hukuk komisyonu kurulması talebinde bulunurken, üyelerin oyuyla bu komisyonun hayata geçirilmesi kararı alındı.

Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'ın talebiyle, seçimle ilgili tereddütlü konuların açıklığa kavuşturulması için oluşturulan hukuk komisyonunun 15 Nisan Cuma günü toplantı yapacağı vurgulandı.

Öte yandan Genel kurul üyelerinden Osman Yiğit'in güncel olaylar ve dilekler bölümünde yaptığı hararetli konuşma, salonda kısa süreli gerginliğe neden oldu.

Ayrıca, Galatasaray Kulübü mayıs ayı Divan Kurulu Toplantısı'nın seçime yakın bir tarihe denk gelmesi nedeniyle 4 Mayıs Çarşamba gününe alındığı aktarılırken, bu toplantıda sadece başkan adaylarına söz hakkı verileceği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Galatasaray Kulübü Olağan Divan Kurulu Toplantısı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement