Galatasaray Yöneticisi, Kupa Posterine Fotomontajla Kendisini Ekletti - Son Dakika
Spor

Galatasaray Yöneticisi, Kupa Posterine Fotomontajla Kendisini Ekletti

Galatasaraylı yönetici Can Topsakal'ın kendisini, Galatasaray Odeabank'ın kupa töreni fotoğrafına fotomontaj ile eklettiği ortaya çıktı.

01.06.2016 22:35  Güncelleme: 22:45

Galatasaray kulübünde ilginç bir olay yaşandı. Sarı-Kırmızılıların yöneticisi Can Topsakal, daha önce benzeri görülmemiş bir olaya imza attı.

KUPA TÖRENİNDE YER ALMAMIŞTI

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Can Topsakal, Galatasaray'ın Eurocup şampiyonu olduğu Strasbourg karşılaşmasını izlemek için salona gelmiş fakat kupa töreninde yer almamıştı.

Ancak kupa törenine katılmayan Topsakal'ın kendisini, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun Galatasaray soyunma odasındaki postere fotomantaj ile eklettiği ortaya çıktı.

AÇIKLAMA YAPMASI BEKLENİYOR

Galatasaray'da basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Can Topsakal'ın bu konuyla ilgili olarak bir açıklama yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

Fotoğrafın orijinali:

Galatasaray Yöneticisi, Kupa Posterine Fotomontajla Kendisini Ekletti

Son Dakika Spor Galatasaray Yöneticisi, Kupa Posterine Fotomontajla Kendisini Ekletti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • solo Türkler: Doğrudur galatasaray resimde on numara montaj yapıyor ama fenerbahçe şikeyi bizden daha iyi yapıyor uygulamalı bir şekilde 2 0 Yanıtla
  • Ankaram: Adamların işi gücü hile şike üçkağıt 0 2 Yanıtla
  • KANAT_IZGARA: Sari-lacivert ve Siyah- beyaz taraftar nedir? : Bu cesit cins varliklar taraftarliktan uzak kendi taraftari oldugu takimdan bir haber vaziyette ancak basarili gordukleri diger takimlarin basarisini cekemeyen.Buyuk zavalli ve hala siyah beyaz tv gibi kendilerine teknoloji ve yenilikleri asilayamamis bir avuc aciz ve zavalli 3-5 capulcudur.Malum ki henuz ne basketbol da nede futbolda henuz kupa alamamislardir... 0 0 Yanıtla

Advertisement