Galatasaraylı Cicaldau İtalyan ve İspanyol takımlarının radarına girdi - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Cicaldau İtalyan ve İspanyol takımlarının radarına girdi

Galatasaray'ın sezon başında 6.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığıyla kadrosuna kattığı Alexandru Cicaldau şu ana kadar Sarı-Kırmızılılara beklenen katkıyı sağlayamadı. Ancak Rumen futbolcu için Sampdoria, Fiorentina ve Real Betis'in teklif yaptığı öğrenildi.

02.04.2022 11:00  Güncelleme: 14:46

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Rumen orta sahası Alexandru Cicaldau, İtalyan ve İspanyol takımları ilgi gösteriyor. Avrupa Ligi'nde oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Cicaldau için Sampdoria, Fiorentina ve Real Betis fiyat sordu.

Galatasaray'ın başına talih kuşu kondu! Burak Elmas'ın getirdiği futbolcu kasayı dolduracak

ELMAS BEKLETİYOR

Seçim sürecindeki Burak Elmas, tekliflere yanıt vermedi. 6.5 milyon euro civarında maliyetle kadroya kazandırılan Cicalda için rakam verilmedi. Ancak Sarı-Kırmızılılar'ın beklentisinin 12 milyon euro seviyelerinde olduğu öğrenildi.

Galatasaray'ın başına talih kuşu kondu! Burak Elmas'ın getirdiği futbolcu kasayı dolduracak

AVRUPA'YA UYGUN

Rumen futbolcunun dikkat çeken özelliği ise oyunun iki yönünü oynayabilmesi. Hakkında yazılan raporlarda kritik anlarda sorumluluk aldığı, çalışma disiplinin üst seviyede olduğundan bahsediliyor. Cicaldau, Fatih Terim'in prensi olmuştu ancak Torrent geldikten sonra aldığı süreler azaldı.

Galatasaraylı Cicaldau İtalyan ve İspanyol takımlarının radarına girdi

Son Dakika Spor Galatasaraylı Cicaldau İtalyan ve İspanyol takımlarının radarına girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement