Alba Torrens Galatasaray'dan Ayrılıyor - Son Dakika
Spor

Alba Torrens Galatasaray'dan Ayrılıyor

Sezonu 3 kupayla tamamlanan Galatasaray'da yıldız oyuncu Alba Torrens, önümüzdeki sezon takımda olmayacağını açıkladı.

07.05.2014 11:25  Güncelleme: 12:11

Sezonu 3 kupayla tamamlayan Galatasaray Odeaban'ta yıldız basketbolcu Alba Torrens, önümüzdeki sezon takımda olmayacağını açıkladı.

Rüya gibi bir sezon geçirdi G. Saray Odeabank. Önce Türkiye Kupası daha sonra Euroleague şampiyonluğu ve son olarak da ligdeki zafer. Bu başarıda emeği geçen oyuncularından Ayşe Cora, Yasemen Saylar, Esra Şencebe ve Alba Torrens 3 kupayla tamamlanan yılı Vatan’a özel açıklamalarda bulundu. Ancak Torrens'in yaptığı açıklamalar Galatasaraylıları üzdü.

"MUHTEŞEM BİR SEZONDU"

Torrens, ''Bizim için muhteşem bir sezondu. Şuraya gelebilmek için çok zor bir sezondan geçtik ve böyle bitirebildiğimiz için çok mutluyum. Salon çok harikaydı ve tabii ki de aynı zamanda muhteşemdi. Bizim için de orada oynamak çok şanslı ve keyifli bir durumdu." dedi.

"GALATASARAY'DA OLMAYACAĞIM"

Tecrübeli basketbolcu, "Sezon başında böyle bir başarıya, kendi adıma konuşmam gerekirse, inanamazdım çok zor olurdu ki bizim takım da buna inanmazdı. Çünkü bu yolun ne kadar zorlu bir yol olduğunu biliyoruz hem Euroleague hem Türkiye Kupası ve aynı zamanda ligi kazanabilmek zor ve rakiplerin de ne kadar zor takımlar olduklarını biliyoruz. O yüzden sezon başından böyle bir şey söylemek çok zor olurdu bizim için. Önümüzdeki sezon G.Saray’da olmayacağım.” diye konuştu.

Alba Torrens Galatasaray\'dan Ayrılıyor
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Alba Torrens Galatasaray'dan Ayrılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • harunöz: teşekkürler torrens..bu sezon için.. 12 3 Yanıtla
  • BAR_Dİ: TAKIMIN SİYAH İNCİSİ GİDİYOR.SENEYE GALATASARAY İLK 3 BİLE GİREMEZ 1 6 Yanıtla

Advertisement