Gaziantep'te Sessiz Kapanış: 0-0 - Son Dakika
Spor

Gaziantep'te Sessiz Kapanış: 0-0

Gaziantep\'te Sessiz Kapanış: 0-0

Spor Toto Süper Lig'de 17. hafta maçında Gaziantepspor ile Bursaspor'u karşı karşıya getiren maçta gol sesi çıkmadı.

28.12.2013 18:14  Güncelleme: 18:32

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasında sahasında Bursaspor'u konuk eden Gaziantepspor, rakibiyle 0-0 berabere kaldı.

Karşılıklı gol pozisyonlarına sahne olan ilk 45 dakikada iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.

14. dakikada Ferhat Kiraz'ın sol çaprazdan Gaziantepspor ceza sahası içine ortası sonucu Belluschi'nin şutunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı. 20. dakikada Taye'nin serbest vuruştan Gaziantepspor ceza sahası içine gönderdiği topa Kazım kafayla vurdu, top üstten auta çıktı.

21'de Turgut Doğan Şahin, Bursaspor ceza sahası içinde bekleyen Mustafa Durak'a topu aktardı, bu futbolcunun sert şutunda top kalenin üstünden auta gitti. 27. dakikada Taye'nin serbest vuruştan kullandığı top direğe çarparak auta çıktı.

36. dakikada Kemal Tokak'ın Bursaspor ceza sahası içine ortaladığı topu alan Kecojevic, topu kalecinin üstünden aşırttı ancak meşin yuvarlak kalenin az üstünden auta çıktı.

39. dakikada Sestak, Gaziantepspor ceza sahası içinden sert vurdu, Karcemarskas meşin yuvarlağı yumruklarıyla kornere çeldi ve ilk 45 dakika 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda ise Bursaspor oyunun kontrolünü ele alırken, Gaziantepspor ise daha çok ani ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı.

57. dakikada Murat'ın sol kanattan yaptığı ortada Kazım topun gelişine çok sert vurdu ama Karcemarskas gole izin vermedi. 64'te savunmanın arkasına iyi sarkan Kazım, ceza sahasına sokularak vuruşunu yaptı ama top üstten auta gitti.

87'de sol kanattan gelişen Gaziantepspor atağında ceza sahasına doğru yapılan ortada Cenk Tosun kafa vuruşunu yaptı ama top yan kale direğine çarpıp dışarı gitti. Maçın geri kalan dakikalarında da gol sesi çıkmayınca 90 dakika sonunda puanlar paylaşıldı.

Bu sonucun ardından Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını Gaziantepspor 21, Bursaspor ile 24 puanla kapattı. Aynı zamanda Bursaspor Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 6 maça çıkarmayı başardı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Gaziantep'te Sessiz Kapanış: 0-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement