Giresunspor Galibiyete İnanıyor - Son Dakika
Spor

Giresunspor Galibiyete İnanıyor

Giresunspor Galibiyete İnanıyor

Spor Toto 2'inci Lig'de bu haftaya kadar sıkıntılı bölgeye yaklaşan Giresunspor, Pendikspor maçını kazanarak üzerindeki kara bulutları dağıtmayı hedefliyor.

22.11.2012 16:03  Güncelleme: 16:04

Spor Toto 2'inci Lig'de bu haftaya kadar 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak sıkıntılı bölgeye yaklaşan Giresunspor, Pendikspor maçını kazanarak üzerindeki kara bulutları dağıtmayı hedefliyor.

Son haftalarda alınan mağlubiyetlerden dolayı çok üzgün olduklarını belirten Giresunspor Basın Sözcüsü İbrahim Özkul, bu nedenle morallerin bozuk olduğuna işaret etti ve "Son haftlarda işler istediğimiz gibi gitmiyor. Canımız yanıyor. Kötü gidişata artık 'dur' demek istiyoruz. " dedi.

ÖZKUL: "SAHADAN 3 PUANLA AYRILACAĞIZ"

Cumartesi günü sahamızda Pendikspor müsabakasından mutlak puanla ayrılacaklarını dile getiren Özkul, "Hocamız Ergün Penbe ile Pendikspor karşılaşmasında yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz fakat bizim tek bir hedefimiz var, o da Pendikspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılmak. Futbolcularımız bu maçın öneminin bilinci içerisindeler. Sahaya 3 puan parolasıyla çıkacağız ve Pendikspor karşısında alacağımız galibiyetle ligde çıkış yakalayacağız" şeklinde konuştu.

Özkul, "Bu haftaya kadar hedeflediğimiz puanın çok altında kaldık. Daha önümüzde ilk yarının sonuna kadar oynayacağımız 4 maç ve bu maçlardan alınacak 12 puan var. Yeni hocamızla bunu başarmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

PENDİKSPOR MAÇININ TAKTİK ÇALIŞMASI YAPILDI

Giresunspor, kritik maçın hazırlıklarını tesislerde yaptığı antrenmanla devam etti. Yarı sahada çift kale maç yaparak taktik deneyen Yeşil beyazlılar yarın yapacağı çalışmanın ardından Pendikspor maçı için kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

CEM ÜÇ PUANA İNANIYOR

Giresunspor'un orta saha oyuncularından Cem Karahan, Pendikspor engelini taraftarlardan alacakları destekle geçeceklerine inandıklarını söyledi. Takımda moral ve motivasyonun en üst seviyede bulunduğunu kaydeden Cem, "Yeni teknik direktörümüzle kendi evimizde oynayacağımız ilk maçta sahadan galibiyetle ayrılmayı planlıyoruz." diye konuştu.

FOTOĞRAF - Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Giresunspor Galibiyete İnanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement