Göztepe, Celil Yüksel ve Ümit Akdağ'ı kadrosuna kattı - Son Dakika
Spor

Göztepe, Celil Yüksel ve Ümit Akdağ'ı kadrosuna kattı

Göztepe, Celil Yüksel ve Ümit Akdağ\'ı kadrosuna kattı

Göztepe, Samsunspor'dan Celil Yüksel'i 1 yıllığına kiralarken, Alanyaspor'dan Ümit Akdağ'ı da kiralık olarak transfer etti. Celil Yüksel geçen sezon Samsunspor formasıyla şampiyonluk yaşarken, Ümit Akdağ ise profesyonel kariyerinde henüz tek maçta süre aldı. Göztepe'nin İtalya'daki hazırlık kampını ziyaret eden Başkan Rasmus Ankersen, takımın antrenmanını izleyip teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

29.07.2023 11:05  Güncelleme: 11:06

İZMİR'in Trendyol 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe, transferde Samsunspor'dan 1 yıllığına kiraladığı 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Celil Yüksel'in imzasını resmen duyururken, Alanyaspor'dan 20 yaşındaki stoper Ümit Akdağ'ı da yine kiralık olarak kadrosuna kattı. Galatasaray altyapısında yetişip profesyonel olan Celil, geçen sezon 1'inci Lig'de Samsunspor formasıyla şampiyonluk yaşarken 29 maçta forma giydi.

Alanyaspor altyapısından çıkan Ümit ise kulübünde profesyonel kariyerinde şimdiye kadar tek maçta süre aldı. Yeni sezon öncesi İtalya'daki hazırlık kampını sürdüren Göztepe'de Danimarkalı Başkan Rasmus Ankersen de kampı ziyaret etti. İtalya Serie B takımlarından Cremonese ile oynanacak hazırlık maçını takip edecek Arkersen, antrenmanı izleyip teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

- İzmir
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Göztepe, Celil Yüksel ve Ümit Akdağ'ı kadrosuna kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement