"Hakemlerim Talimat Aldı" Dediği Söylenen Deniz Ateş Bitnel, PFDK'ya Sevk Edildi - Son Dakika
Spor

"Hakemlerim Talimat Aldı" Dediği Söylenen Deniz Ateş Bitnel, PFDK'ya Sevk Edildi

Olaylı Galatasaray-Trabzonspor maçı için, "Hakemlerim talimat aldı." dediği söylenen ve tüm eleştirilerin hedefi olan hakem Deniz Ateş Bitnel, PFDK'ya sevk edildi.

01.11.2016 22:46

Geçtiğimiz sezon oynanan Galatasaray - Trabzonspor karşılaşmasındaki yönetimi çok tartışılan Deniz Ateş Bitnel'e ilişkin, Trabzon yerel basınında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Bitnel'in özel bir röportaj vererek; "Galatasaray maçında Trabzonspor'a oyun oynandı ve yan hakemlerim talimat aldı" dediği öne sürüldü. Ancak Bitnel bu iddiaları yalanlasa bile, TFF, Deniz Ateş Bitnel'i PFDK'ya sevk etti.

DENİZ ATEŞ BİTNEL'E 6 AY CEZA YOLDA!

PFDK'dan yapılan Deniz Ateş Bitnel açıklamasında "A Klasman Hakemi DENİZ ATEŞ BİTNEL'in Merkez Hakem Kurulu Talimatı'nın 38/1. maddesinin ihlali nedeniyle 01.11.2016 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir." ifadeleri kullandı. PFDK'ya sevk edilen Deniz Ateş Bitnel'in Merkez Hakem Kurulu Talimatı'nın ihlalinden dolayı 6 ay men cezası alması bekleniyor.

İŞTE BİTNEL'İN PFDK'YA GÖNDEREN O TALİMAT

MADDE 38 - DİSİPLİN HÜKÜMLERİ

a) Geçerli mazereti olmadan ısrarlı olarak görev kabul etmeyen, müsabaka sonucunu etkilemeye yönelik girişimlerde bulunan, sosyal yaşamı ve davranışları ile futbol camiasını küçük düşürecek tutum sergileyen görsel, işitsel, yazılı (internet dahil) ve sosyal medyada futbol ve hakem yorumculuğu yapan sosyal paylaşım sitelerinde milli, ahlaki ve sportif kültüre aykırı yazı, yorum ve paylaşımlarda bulunan kurul üyeleri hakem, gözlemci, mentör ve eğitimcilerin lisanları Disiplin Kurulları tarafından iptal edilebilir, hak mahrumiyeti cezası verilebilir.

(Sporx)

"Hakemlerim Talimat Aldı" Dediği Söylenen Deniz Ateş Bitnel, PFDK\'ya Sevk Edildi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor 'Hakemlerim Talimat Aldı' Dediği Söylenen Deniz Ateş Bitnel, PFDK'ya Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement