Halil Mutlu ve Arıkan'dan Vali Aksoy'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Halil Mutlu ve Arıkan'dan Vali Aksoy'a Ziyaret

Halil Mutlu ve Arıkan\'dan Vali Aksoy\'a Ziyaret

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen, “Gençlik Günleri-Bir Başaran Bin Dinleyen” konulu konferansa katılmak üzere Samsun’a gelen Olimpiyat Şampiyonu Milli Halterci Halil Mutlu ve Spor Spikeri Erdoğan Arıkan, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

27.05.2014 18:52

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen, "Gençlik Günleri-Bir Başaran Bin Dinleyen" konulu konferansa katılmak üzere Samsun'a gelen Olimpiyat Şampiyonu Milli Halterci Halil Mutlu ve Spor Spikeri Erdoğan Arıkan, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Erdoğan Arıkan ziyarette yaptığı konuşmada, "Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 'Gençlik Günleri' adı altında düzenlenen 'Bir Başaran, Bin Dinleyen' konulu konferansa katılmak üzere bugün Samsun'dayız. Bu kapsamda Sayın Valimizi ziyaret ediyoruz. Kendilerine zaman ayırıp bizleri kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Aksoy, Olimpiyat Şampiyonu Milli Halterci Halil Mutlu ve Erdoğan Arıkan'a ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda Vali Hüseyin Aksoy, Olimpiyat Şampiyonu Milli Halterci Halil Mutlu ve Spor Spikeri Erdoğan Arıkan'a günün anısına Atatürk Anıtı tablosu hediye etti.

Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt da hazır bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Halil Mutlu ve Arıkan'dan Vali Aksoy'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement