Hami Hoca Takımın Başında" - Son Dakika
Spor

Hami Hoca Takımın Başında"

Hami Hoca Takımın Başında"

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Asım Örem, teknik direktör Hami Mandıralı'nın tartışılmasının doğru olmadığını söyledi.

29.03.2016 14:46

SELÇUK KILIÇ - Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Asım Örem, teknik direktör Hami Mandıralı'nın tartışılmasının doğru olmadığını söyledi.

Örem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör değişikliğine ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Hami hoca takımımızın teknik direktörüdür. Tartışılması doğru değildir. Yönetim kurulu olarak sezon sonuna kadar kalan maçlarımızı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Bundan sonra da Hami hocaya çok iş düşüyor. Güzel futbolun ortaya çıkmasında önemli katkıları olan stresli dönemi de geçtik. Sakat ve cezalı oyuncuların da takıma dönmesiyle artık kalan maçlarımızda bize yakışan futbolu sergilemeliyiz. Bu çerçevede Gaziantepspor maçına hazırlanıyoruz." diye konuştu.

Gaziantepspor maçıyla pozitif bir havaya girmeleri gerektiğini vurgulayan Örem, şöyle devam etti:

"Artık sporcularımız, önümüzdeki dönemde şampiyonluğa oynamaya hazırlanan bu takımda 'ben de varım' demek istiyorlarsa futbollarıyla bize bunu göstermeleri lazım. İçinde bulunduğumuz bu dönemin futbolcular için çok önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Futbolcuların bu arzu ile iyi şeyler yapacağına inanıyorum. Futbolun takım oyunu olduğunu da unutmamak gerekir. Ferdi ve bencil hareketlerin takıma zarar vermesine teknik ekibin müsaade etmeyeceğini de bilmeleri gerekir. Oyuncular sadece bireysel yeteneklerini değil takım oyununun bir parçası olabileceklerini de göstermelidirler. Bu çerçevede ortaya konulacak futbolun kalitesi ve mücadele gücü yüksek olacaktır. İşte taraftarların görmek istediği de bu. Bu nedenle Gaziantepspor maçına daha umutlu bakıyorum."

" Salih Dursun, futboluyla değerlendirilmeli"

Örem, Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstererek dünya basının gündemine oturan, Samsunspor ile oynanan hazırlık maçında da jübile yapan hakem Ali Şükrü Beldüz'ü sahayı terk ederken omuzlarına alan Salih Dursun'un yaptığı iki hareketle ilgili görüşlerini açıklayarak, "Salih, çok temiz, ahlaklı ve kültürlü bir sporcumuz. Salih Dursun'un ilk hareketi tamamıyla plansız, programsız gönülden verilmiş tepkiydi, öyle de algılanmalıydı. İkinci hareketinde belki yanlış düşünenlere bir cevap olmuştur. Salih Dursun'un bundan sonra bu hareketleriyle değil sahada ortaya koyduğu futboluyla değerlendirilmesi gerekir." ifadelerini kullandı.

Genç oyuncu Ramazan Övüç'ün performansını da değerlendiren Örem, "Ramazan genç ve yetenekli bir oyuncumuz ancak tecrübe eksikliği onun için bir dezavantaj. Kendini geliştirdiğinde önemli işlere imza atacaktır. Çok yüksek bir mücadele gücü var ama derler ya 'kontrolsüz güç güç değildir' kolay kart görmemeli. Önümüzdeki dönem Ramazan için iyi fırsat. Oynadıkça bunları üzerinden atar ve çok daha iyi Ramazan olur." değerlendirmesinde bulundu.

Örem, Mehmet Ekici ve Güray Vural gibi iki önemli oyuncunun da takıma katıldığını belirterek, "Maç eksikleri olduğu görülüyor, oynadıkça daha iyi olacaklardır. Gaziantepspor maçı ve sonrasında bu iki oyuncu ağırlığını ortaya koyacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hami Hoca Takımın Başında' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement