Hamzaoğlu'ndan Flaş Transfer Açıklaması - Son Dakika
Spor

Hamzaoğlu'ndan Flaş Transfer Açıklaması

Hamzaoğlu\'ndan Flaş Transfer Açıklaması

Galatasaray teknik direktörü sürpriz transfer hameleleri yapabileceklerinin sinyallerini verdi.

20.01.2015 00:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, savunmaya ve sürpriz bir bölgeye daha taksivye yapabileceklerini açıkladı.

Ntvspor'da %100 Futbol adlı porgrama konuk olan Hamzaoğlu, "Göreve geldiğimde takımın oyunu camia tarafından beğenilmiyordu. Futbolcular da bunun bilincindeydi. Bu durum dışarıdan da farkediliyordu. Bu yüzden önce takım olma yolunda adımlar atmayı tercih ettik. Takımda bazı oyuncuların mevkilerini değiştirdik. Burak Yılmaz'ı biraz geriye aldık. Böylece hem daha fazla topla buluşacak hem de ofsayt probleminden kurtulacaktı. Başlarda kabullenmek istemedi ama sonra o da mevkisine alıştı. Selçuk'u biraz öne Melo'yu da biraz daha geriye aldık. Savunma dörtlüsünde de istikrar yakalamaya çalıştık. Sonuçta altı haftalık performansım beklediğimden daha iyi oldu diyebilirim." ifadelerini kullandı.

SAKATLIKLAR HAKKINDA NE DEDİ?

Sneijder ile aralarının iyi olduğunu belirten Hamzaoğlu, "Dünya Kupası'ndaki yorumumdan sonra kendisi ile konuştum. Şu an aramızdaki tek sorun tavlada kimin kimi yeneceği." şeklinde konuştu.

Burak Yılmaz ve Semih Kaya'nın sakatlıklarına da değinen teknik adam, "Burak üç dört hafta; Semih dört altı hafta; Koray da iki hafta forma giyemeyecek. Bu duruma dövünecek değiliz. Kenarda bekleyen pek çok oyuncumuz var." dedi.

TRANSFER YAPILACAK MI?

Transfer yapılıp yapılmayacağı sorusunu da cevaplandıran Hamzaoğlu, "Transferin son gününe kadar her şey olabilir.Stopere bir oyuncu düşünüyoruz. Ama ekstra bir mevkiye de transfer yapabiliriz." dedi.

ŞAMPİYONLUK YARIŞI...

Genç çalıştıcı, şampiyonluk yarışı ile ilgili olarak da "Yarış Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında geçer. Fenerbahçe birbirini tanıyan bir kadroya sahip. Beşiktaş ise çok tempolu oynuyor. Biz de toparlandık. Yılın ikinci yarısı çok heyecanlı geçecektir." ifadelerini kullandı.

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883930});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Hamzaoğlu'ndan Flaş Transfer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement