Hoca Locada Başkan, Kalamış'ta - Son Dakika
Spor

Hoca Locada Başkan, Kalamış'ta

Hoca Locada Başkan, Kalamış\'ta

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim cezası nedeniyle bugünkü derbiyi locadan izleyecek.

02.12.2018 09:17

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim cezası nedeniyle bugünkü derbiyi locadan izleyecek. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın özel loca konusunda sarı-kırmızılılara yardımcı olduğu belirtildi. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ise cezası nedeniyle karşılaşmayı Kalamış Tesisleri'nde izleyecek.

Müthiş seri
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş karşısında son dönemde hiç kaybetmedi.
Terim, sarı-kırmızılıların başında bulunduğu 3. ve 4. döneminde Beşiktaş'a karşı yenilgi almadı. 2011-2013 yılları arasında geçirdiği üçüncü döneminde sarı-kırmızılıların teknik patronu 7 karşılaşmaya çıkmış, bunlardan 4 galibiyet ve 3 beraberlik almıştı. 4. döneminde de bir kez Beşiktaş ile karşılaşan Terim, geçen sezonki kritik mücadelede siyah-beyazlıları 2-0 devirmişti.
Ozan-Maicon kaybetmiyor

Cim-Bom'da Serdar Aziz'in cezalı olmasından dolayı derbide savunmanın göbeğinde görev yapacak Ozan ve Maicon ikilisinin birlikte oynadığı karşılaşmalarda Galatasaray kaybetmiyor. Bu ikilinin  birlikte oynadıkları hiçbir maçı sarı-takımın kaybetmediği istatistiklere yansıdı. Birlikte oynadıkları 4 maçın 3'ü berabere biterken, birinden de galibiyet ile ayrıldı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Hoca Locada Başkan, Kalamış'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement